UltraBlue написа:Лелееее, тук ли намерихте да си покажете пуберските простотии....Тц тц тц
Само се чудя някои модератори после с какви очи затварят теми....
Абе нямате ли чувство за хумор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
UltraBlue написа:Лелееее, тук ли намерихте да си покажете пуберските простотии....Тц тц тц
Siegfried написа:UltraBlue написа:Лелееее, тук ли намерихте да си покажете пуберските простотии....Тц тц тц
Абе нямате ли чувство за хумор![]()
UltraBlue написа:Siegfried написа:UltraBlue написа:Лелееее, тук ли намерихте да си покажете пуберските простотии....Тц тц тц
Абе нямате ли чувство за хумор![]()
Абе вашето нещо не ми допада... можеше и по по-подходящ начин да го демонстрирате...
Siegfried написа:Това си е така - но тази тема е просто за кеф
UltraBlue написа:Siegfried написа:Това си е така - но тази тема е просто за кеф
ОК, но не и е тук мястото... най-малкото от уважение към феновете на Интер. Гледам че си фен на Челси, както и аз, и не ми се вярва някой да почне да се ебава така с Анчелоти във форума на Челси и на теб да ти е кеф... А и от фен на Челси не съм очаквал че ще се ебава така с МоуриньоКакто и да е... щом модовете го позволяват, значи можете да си правите каквото ви е кеф тук
Siegfried написа:Ама аз съм фен на Интер и Моуриньо !!! Тази тема не е с цел да се подиграваме на хората !!! Тя е с цел да се забавляваме - като същевременно казваме и добра дума за МоуриньоТук всички са негови фенове - темата е приятна и увлекателна !!! Аз казах - че освен за Жозе - можете и да пишете за всичко - свързано с Интер !!!!
UltraBlue написа:Siegfried написа:Ама аз съм фен на Интер и Моуриньо !!! Тази тема не е с цел да се подиграваме на хората !!! Тя е с цел да се забавляваме - като същевременно казваме и добра дума за МоуриньоТук всички са негови фенове - темата е приятна и увлекателна !!! Аз казах - че освен за Жозе - можете и да пишете за всичко - свързано с Интер !!!!
Ами аз останах с други впечатления, а и не само аз... както и да е
_RoKi_ написа:Г-н Жозе моите въпроси са следните:
1.Кога смятате да напусните Интер![]()
2.В кой друг специален клуб бихте отишли
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост