Интер - Рубин Казан (20 Септември |Четвъртък |22:05)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Re: Интер - Рубин Казан (20 Септември |Четвъртък |22:05)

Мнениеот enguerino » 20 сеп 2012 23:58

Малко положения и резонен хикс. Другия мач е самоубийствен хикс
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 21 сеп 2012 00:00

storm написа:Ем Интер, кво да ви кажа...
Почвам да си мисля, че някои ювентински магьосници са направили магия на "Джузепе Меаца".. :mrgreen: То бива бива единия отбор да не може да отлепи, ама щом и другия се вижда тенденция...И все пак се радвам... :)
Колкото до мача, гледах повече Лацио, но от видяното ми хареса дядо ти Санети, който е уникален футболист..

Миланското дерби ще е интересно, аз залагам на хикс :lol:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 21 сеп 2012 00:01

Беше ясно, че няма да си даваме зор в този турнир, защото калчото е по-важно, но можехме и малко по-сериозно да подходим и да ги бием, вижда се че тия изобщо не са силен противник, просто ние играхме ганкиното.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 21 сеп 2012 00:02

enguerino написа:
Почвам да си мисля, че някои ювентински магьосници са направили магия на "Джузепе Меаца".. :mrgreen: То бива бива единия отбор да не може да отлепи, ама щом и другия се вижда тенденция...И все пак се радвам... :)
Колкото до мача, гледах повече Лацио, но от видяното ми хареса дядо ти Санети, който е уникален футболист..

Ми то няма как някой да бие... :mrgreen: Очаквам ако резултата е равен накрая, да има някаква невидима стена на голлиниите.. :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 21 сеп 2012 00:08

Този Страмачони що за треньор е? Вярно, че направи младежите ви европейски клубни шампиони, но в групата кой загуби с 1:7 от "Тотнъм"? Голямо европейско признание, да те бият като маче о дирек и накрая с дузпи печелиш турнир!
Иначе "Рубин" ви изтърваха, но тези руснаци бяха толкова зле в защита, че все пак резултатът е логичен. Бива ли толкова грешки да правят и те? Направо се оляха. "Интер" всичко, което създаде, бяха контраатаки. И това какво означава? Катеначо. Трябваше да загубите, но срещу такъв жалък съперник трудна работа. Общо взето, два слаби отбора стигнаха до равенство. Не мисля, че и Снайдер да беше играл щеше да е по - различно.
Италианските клубове са жалка история. Монти хубаво го каза да се закрие първенството за известен период от време, но кой ти слуша. То така и така е предрешено в полза на "Ювентус". Все пак сега Берлускони им връща "онези титли".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 21 сеп 2012 00:12

durex написа:Беше ясно, че няма да си даваме зор в този турнир, защото калчото е по-важно, но можехме и малко по-сериозно да подходим и да ги бием, вижда се че тия изобщо не са силен противник, просто ние играхме ганкиното.

Ти ми обясни кое му е важно на първенството? За какво ще се борите? Какъв е смисълът? Политика имате ли изградена? Не.
"Милан" ще постигне нещо повече от "Интер", но това ще стане, когато момчетата си повярват, че могат и сами.
"Ювентус", както казах, ги оставяме. Те си играят в предрешено първенство и си мислят, че са нещо.
"Милан" - "Андерлехт" 0:0
"Челси" - "Ювентус" 2:2 със зор
"Интер" - "Рубин" 2:2 с още по - голяма мъка
"Тотнъм" - "Лацио" 0:0
"Удинезе" - "Анжи" 1:1

И какво излиза? Само "Наполи" спечели и този отбор наистина има стратегия за бъдещето, а другите се борят за челните места заради самите тях, а не с преследване на нещото повече. Жалка история!
Последна промяна от daniel875 на 21 сеп 2012 00:15, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 21 сеп 2012 00:13

storm написа:
enguerino написа:

Ми то няма как някой да бие... :mrgreen: Очаквам ако резултата е равен накрая, да има някаква невидима стена на голлиниите.. :mrgreen:

При нормална схема, и когато всичките ни титуляри играят Интер изгледжда по-друг начин. Както казах Интер изобщо не се натиска за този турнир, калчото е по-важно, защото трябва да се върнем в ШЛ това е приоритета към този момент.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 21 сеп 2012 00:14

daniel875 написа:
durex написа:Беше ясно, че няма да си даваме зор в този турнир, защото калчото е по-важно, но можехме и малко по-сериозно да подходим и да ги бием, вижда се че тия изобщо не са силен противник, просто ние играхме ганкиното.

Ти ми обясни кое му е важно на първенството? За какво ще се борите? Какъв е смисълът? Политика имате ли изградена? Не.
"Милан" ще постигне нещо повече от "Интер", но това ще стане, когато момчетата си повярват, че могат и сами.
"Ювентус", както казах, ги оставяме. Те си играят в предрешено първенство и си мислят, че са нещо.

Естествено че шампионата е много по-важен от второразрядния турнир на Уефа. Най-малкото Интер ще играе за да се класира в Зона Шампионска Лига!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 21 сеп 2012 00:15

daniel875 написа:

Хахахахх... гроздето е кисело май а ? Докато едните надиграват и взимат точка на Европейския шампион, другите се мъчат с "гранда" Андерлехт ли е Антверпен не знам.. :) Докато едните са шампиони без загуба, другите ги бие Аталанта и новака Сампдория и то като домакини...Докато аз ти се смея в момента, за теб трябва да дойдат с бели престилки.. :mrgreen:

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 21 сеп 2012 00:16

И сега е момента в който да кажеш, че въпреки всичко Милан е по силен и тази година ще е шампион, а Юве ще изпадне.. :)

Върни се в “Интер”