Всекидневно около Интер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневно около Интер
Мадзари не искал плеймейкър
Катаня, последния в класирането, ни пресираше в центъра оня ден и не можехме да вържеме 2 смислени паса второто полувреме
Освен той да влезе вече, а 
Леевски, оле
- Авалокитешвара
- Контакти:
Мадзари по пътя, по който е поел, скоро ще е пътник. Да сме толкова жалки срещу последния у дома си е жива трагедия.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар
Юлий Цезар
Авалокитешвара написа:Мадзари по пътя, по който е поел, скоро ще е пътник. Да сме толкова жалки срещу последния у дома си е жива трагедия.
Абсолютно. И тоя Рики Алварес, гледал съм го и в Ривър, това момче някой го е излъгал, че е футболист
Леевски, оле
- shotgun blues
- Контакти:
ЕРНАНЕС много добър трансфер,дано това да е ново начало за ИНТЕР
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:ЕРНАНЕС много добър трансфер,дано това да е ново начало за ИНТЕР
А, дано
Леевски, оле
Според Скай, Видич вече е играч на Интер и от юни ще се присъедини към отбора.
durex написа:Според Скай, Видич вече е играч на Интер и от юни ще се присъедини към отбора.
Не е зле
Леевски, оле
Бранка официално е освободен от поста си.
Видич след контузията вече не е същия, а и щом в Манчо не го искат...
Вярно е, че в Италия темпото на игра не е същото, но аз го виждам по скоро като партньор на Самуел ... на пейката
Вярно е, че в Италия темпото на игра не е същото, но аз го виждам по скоро като партньор на Самуел ... на пейката
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
enguerino написа:Видич след контузията вече не е същия, а и щом в Манчо не го искат...
Видич ще пасне идеално в Интер. Ичерпа се за дяволите и му е необходимо ново предизвикателство. Ако не помниш, същото се говореше и за Лусио, свършил с футбола ала бала, ама човека дойде и стана машина. Да не отписваме играча преди да сме го видяли.