Какво става с ИНТЕР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Какво става с ИНТЕР

Мнениеот acmilan » 18 фев 2012 12:39

Изпуснаха моментът за подмладяване след требъла, предоверяват се на изчерпани футболисти(нещо, което правехме и ние доскоро), поредица от жестоки трансферни грешки, Жозе го наследиха пълни малоумници, гранде Милан се завърна, Ювентус се стабилизира, много са факторите в дългосрочен план. В краткосрочен, Раниери може единствено да руши играта на противника и да нареди 11 човека отзад, това подейства срещу нас в най - тежкия ни период, след изморителна подготовка на 30 градуса в Дубай и при поредните кадрови проблеми и тактически грешки на Макс(изкупи си греховете отвсякъде в Удине и в сряда срещу Арсенал), но срещу малките отбори, играещи на контраатака, Интер няма решение. Продажбата на Ето о счупи глупомера, като неговото място зае Форлан в края на кариерата си и Сарате, който Лацио се чуди как да изгони. И не пиша това със злоба към Интер или нещо подобно, просто там трябва да се почне всичко отначало. Свърши периодът посткалчополи.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 18 фев 2012 12:43

Интер са един от най-некадърните отбори, който съм виждал, във всички аспекти на смисъла. Един уважаван треньор си свали имиджа на 100%, само като се захвана с т'ея нещастници. Снайдер е най-слабия на терена, в абсолютно всички мачове, откакто се завърна. Интер със 7 (седем) поредни победи, плешивия се върна и от 5 мача имат 4 загуби. И това е отбор с амбиции за ШЛ. Не знам дали ме лъже паметта, но мисля, че вторник играете с Марсилия. Ако е така - директно сте out.
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

kalata80
Контакти:

Мнениеот kalata80 » 18 фев 2012 12:45

acmilan написа:Изпуснаха моментът за подмладяване след требъла, предоверяват се на изчерпани футболисти(нещо, което правехме и ние доскоро), поредица от жестоки трансферни грешки, Жозе го наследиха пълни малоумници, гранде Милан се завърна, Ювентус се стабилизира, много са факторите в дългосрочен план. В краткосрочен, Раниери може единствено да руши играта на противника и да нареди 11 човека отзад, това подейства срещу нас в най - тежкия ни период, след изморителна подготовка на 30 градуса в Дубай и при поредните кадрови проблеми и тактически грешки на Макс(изкупи си греховете отвсякъде в Удине и в сряда срещу Арсенал), но срещу малките отбори, играещи на контраатака, Интер няма решение. Продажбата на Ето о счупи глупомера, като неговото място зае Форлан в края на кариерата си и Сарате, който Лацио се чуди как да изгони. И не пиша това със злоба към Интер или нещо подобно, просто там трябва да се почне всичко отначало. Свърши периодът посткалчополи.
Напълно съгласен с това мнение.Повече няма какво да се добави и това го пише фен на градският съперник,а някакви освирепели фенчета на отбора,който има повече фенове из цяла Италия,отколкото в Торино.

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 18 фев 2012 12:47

1916 написа:Смешно за мен е 17 години да чакаш титла, най-накрая да ти я подарят служебно и да обвиняваш Ювентус, че е виновен за падението на Калчото при положение, че съставът който стана шампион на Италия сезон 2005-06 и игра финал в ШЛ през 2003 спечели и Световното първенство през 2006 :lol: А Милан спечели ШЛ. Но ти си знаеш твоето - Интер, който почти 20 години се е борил с Рома и Лацио за място в ЕКТ е заслужавал да бъде шампион :mrgreen:

И защо Интер не ставаха шампиони 17 год,защото вие купувахте мачове и съдии.Всичко се доказа а ма ти пак твоето си знаеш.
А за падението на калчото са виновни всички ,най вече собствиниците на отбори които нищо не правят по вапроса със стадионите ,расизма и всичко останало.Но няма и как да бъде като самата държава чака само помощи от ЕС и е на ръба на фалита

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 18 фев 2012 12:53

Ако някой знае какво става, много моля да обясни???? Как така за 2 години от най-добрия отбор в света се сринахме до посредствен средняк? Що за трансфери се правят? Този Раниери се е провалил на толкова места, че не знам какво прави въобще в Интер? Морати заспива ли какво му става, но изпадаме в едни 10 годишни периоди в които сме като брашнян чувал. Направо ми се плаче като гледам как се съсипва отбора :(
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 18 фев 2012 12:58

Какво става с ИНТЕР? Ами както се казва съдбата си знае работата! След мизерията която скроиха на Ювентус, сега всичко се нарежда постараму. Ювентус отново е там където му е мястото, а Морати след няколкото му купени/присъдени титли започва да страда така както го правеше в периода на футболна импотентност! :lol:

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 18 фев 2012 13:07

violator написа:Какво става с ИНТЕР? Ами както се казва съдбата си знае работата! След мизерията която скроиха на Ювентус, сега всичко се нарежда постараму. Ювентус отново е там където му е мястото, а Морати след няколкото му купени/присъдени титли започва да страда така както го правеше в периода на футболна импотентност! :lol:

Явно са му върнали на Моджи гсм-ма и за това сте първи, но след време пак ще излезе на яве и ще изпратят да играете в братска Либия, може даже ако е останал някой от рода Кадафи да си го вземете
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 18 фев 2012 13:09

добре що вече толкова хора питахте какво става с интер аз ще зема да ви кажа.
ми нищо, както отбора направи 8 поредни победи, сега има 3 поредни загуби. това е. на една точка от европа и шест точки от зона шампионска лига, където в момента е лацио. и какво толкова има.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
1916
Контакти:

Мнениеот 1916 » 18 фев 2012 13:10

1912chaflio написа:
1916 написа:Смешно за мен е 17 години да чакаш титла, най-накрая да ти я подарят служебно и да обвиняваш Ювентус, че е виновен за падението на Калчото при положение, че съставът който стана шампион на Италия сезон 2005-06 и игра финал в ШЛ през 2003 спечели и Световното първенство през 2006 :lol: А Милан спечели ШЛ. Но ти си знаеш твоето - Интер, който почти 20 години се е борил с Рома и Лацио за място в ЕКТ е заслужавал да бъде шампион :mrgreen:

И защо Интер не ставаха шампиони 17 год,защото вие купувахте мачове и съдии.Всичко се доказа а ма ти пак твоето си знаеш.
А за падението на калчото са виновни всички ,най вече собствиниците на отбори които нищо не правят по вапроса със стадионите ,расизма и всичко останало.Но няма и как да бъде като самата държава чака само помощи от ЕС и е на ръба на фалита

В периода 1995-2006 Ювентус имаше един от най-добрите отбори в света и игра 4 финала в ШЛ - колкото Интер има за цялата си история :mrgreen: Или в Европа също сме купували съдии ? Едни от най-големите футболисти за всички времена носеха фланелката на Юве през този период, но не - титлите ни са купени :mrgreen: Как така след Калчополи Италия стана световен шампион с основа футболисти на Ювентус, Милан спечели ШЛ, а горкият Интер след служебната титла отпадаше от Виляреал и други "страшилища" в ШЛ ? Да не говорим за съдийската подкрепа която Интер получава в Италия през последните години. А най-големият автогол беше когато Бобо Виери си призна, че са подслушвали телефоните на футболистите на Интер, за да не разкрият цирковете на Морати :lol:
„В Юве победа не е най-важното. Това е единственото, което има значение.” -Джампиеро Бониперти

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 18 фев 2012 13:11

Пичове, нито Раниери ви е виновен, нито играчите са слаби, просто потребителя на Форум Гонг durex отсъства и за това падате... :)
Напълно съгласен с това мнение.Повече няма какво да се добави и това го пише фен на градският съперник,а някакви освирепели фенчета на отбора,който има повече фенове из цяла Италия,отколкото в Торино.

Е да де, ама има повече фенове от Интер нали ?.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Интер”