Официално: Интер уволни Бенитес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Вън бездарника Рафа Бенитез от Интер !!!

Мнениеот JohnnieWalker » 15 ное 2010 00:46

da12 написа:Интер се връща там, където беше преди Калчополи :lol: няма го Моуриньо вече Морати трябва да мисли до 2 години да направи Калчополи две, че иначе пак ще плаче, че 10 години и повече няма титла.

10 минимум :lol: Най-накрая тази пародия на отбор си отива на мястото...

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 15 ное 2010 00:47

daniel875 написа:Помниш ли Гуидо Роси, Синя гордост? Помниш ли Кристиан Виери? Припомни си цялата история, разгледай внимателно нещата в миналото и ще видиш, че ако Интер наистина бяха толкова добри, КЕШ щяха да я спечелят поне един път. През 2003 не мисля, че нещо или някой пречеше. Но Интер, както казах, просто не е Милан. Както и ЦСКА не е Левски. Левски е много повече. Левски е всичко.

Разбира се ,че ги помня.А за миналата година какво е оправданието? п.с. Левски е истината ;)
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 15 ное 2010 00:50

Madridist написа:
daniel875 написа:Никой не е казал, че е специален. Моуриньо сам се има за такъв. Като е специален защо не научи отборите си да играят честно футбол, ами ги учи на всякакви номера. Така, че не се подценяйте. Включително и ти. Вили Вуцов не може да е пример за подражание. Той е просто някакъв си измислен треньор.

Кой е този никой, защото аз съм някой и за мен Моуриньо е СПЕЦИАЛЕН. Не се подценявам,но винаги гледам нещата обективно. А ти с твърдението си,че всеки,който е арогантен и нахален,щял да постигне успехите на Моуриньо си доста далеч от планетата Земя :roll:

Искам да ти кажа, че ако ти или който и да е си вярва толкова много като Моуриньо неминуемо ще те сполети успеха. Разбра ли ме най - сетне? Просто трябва да вярваш в нещо и да се стремиш, но не го имай точно Моуриньо като подражание с лошите му черти. Всеки от нас ги използва на моменти тези особености от характера на португалеца, но се съмнявам, че чак толкова го правим всички.
Той е малък голям треньор. Това е. Не искам да се заяждам с теб. И пак казвам - не се подценявайте никога. Човек може много, стига да знае какво иска и как да го иска. Ето това изпозва Моуриньо.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 15 ное 2010 00:56

daniel875 написа:Искам да ти кажа, че ако ти или който и да е си вярва толкова много като Моуриньо неминуемо ще те сполети успеха. Разбра ли ме най - сетне? Просто трябва да вярваш в нещо и да се стремиш, но не го имай точно Моуриньо като подражание с лошите му черти. Всеки от нас ги използва на моменти тези особености от характера на португалеца, но се съмнявам, че чак толкова го правим всички.
Той е малък голям треньор. Това е. Не искам да се заяждам с теб. И пак казвам - не се подценявайте никога. Човек може много, стига да знае какво иска и как да го иска. Ето това изпозва Моуриньо.

Tова,което си написал е така и съм съгласен. Просто ти отговорих, на предишния коментар,където пишеш, че всеки,който се държи като Моуриньо, ще постигне същите успехи. Да, той е нахален,арогантен,горделив, с високо самочувствие,но всички тези неща при него са с покритие и то голямо . ;)
Последна промяна от Madridist на 15 ное 2010 01:03, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 15 ное 2010 01:00

Самият факт, че Бенитес спечели най - важните мачове срещу Моуриньо е достатъчно показателен. Би го с неговите средства.

И кой са тези мачове ? Спечели два полуфинала по-изключително скандален начин. Първият 2005 г. с гола ''фантом'' и 2007 г там Моуриньо сам се би защото игра за равен в схема с един чист нападател ! А за първенсто знаеш ли колко пъти Моуриньо би Бенитес , да прекалено много за да ги помним всичките. Моуриньо носи със себе си харизмата на велик треньор той е егойст, нагъл , може да е всякъкъв но е специален и точно заради това е дяволски добър независимо какъв футбол налага , най-важното е ,че му носи необходимите резултати. И където е отишъл не се е провалил.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 15 ное 2010 01:01

С Бенитес имаме 2 финала в Шампионската Лига,което не е чак толкова лошо... може би е добър за Шампионската Лига,но нещо в първенството му куцаше... и съм му блогодарен за двата финала 2005 и 2007... трябва да сме доволни и на малкото.
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 15 ное 2010 01:04

Колкото и странно да ти изглежда, Мадридист, имало е периоди в живота ми, когато съм държал за Реал Мадрид, макар че любимият ми испанския отбор е Реал Сарагоса. Харесваше ми Реал на Капело и в двата му периода, харесваше ми Реал, когато спечели КЕШ през 1998 и особено през 2000, защото тогава от нищото сложиха всички в джоба си. Бяха в страхотна дупка и накрая станаха еврошампион. Имаха един великолепен Анелка, който ми е от любимите играчи и имаха един велик треньор - Дел Боске. Е, сравни Дел Боске с Моуриньо. Имали ли изобщо нещо общо между тях? Мисля, че не. Дел Боске е нещо като Бенитес, но много по - голям. Спокоен, уверен, психолог, не се дразни със съперниците всеки път, не се дере с фенове и журналисти. Просто Специалният си е специален за себе си. Португалците винаги са имали страхотно самочувствие, без да имат основание, защото големият брат Испания не могат да го достигнат.
Нямам нищо против Реал, но срещу Моуриньо - да. Аз съм за Реал Сарагоса в Испания.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 15 ное 2010 01:13

daniel875 аз като човек, лично не харесвам такова поведение като на Моуриньо. Но като гледам на него като футболен фен,за мен той е наистина велик и голям. Няма нищо лошо ти да не харесваш Моуриньо, все пак, всеки човек си има право на вкус и мнение. Представяш ли си, ако всички мислехме по един начин и харесвахме едни и същи неща. Най-малкото, такива неща,като този форум биха били излишни ;) А за Дел Боске, каквото и да кажа, ще бъде малко. Любим мой треньор,който направи много за Реал(М) и по-много глупав начин, сеньор Перес го изгони :evil: Всеки си избира сам пътя,който ще поеме. Моуриньо следва една стратегия, Дел Боске-друга. Важно е накрая да финишираш първи. ;)
Последна промяна от Madridist на 15 ное 2010 01:27, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 15 ное 2010 01:19

Моуриньо създаде този Интер и след като си тръгна едва ли ще има успех в скоро време . Моуриньо създаде и отбора на Челси и до сега не мога да разбера защо Абрамович се лиши от услугите на най-великия треньор за последното десетилетие.
Ако беше останал съм на 100 % сигурен , че Челси щеше да има спечелена КЕШ . Интерестно ми е да видя какво ще направи в Реал .

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 ное 2010 03:12

Представянето на Интер с Бенитес е 1:1, с това, което беше в Ливърпул, дори днешния мач и начинът по който беше воден от Бенитес, това колко пъти съм го гледал в Ливърпул, на полувремето смяна на Милито, пълна глупост, в каквато и форма да е, това е играч, който може да реши мача във всеки един момент и е недопустимо да го сменяш на полувремето при 0:1 освен ако няма основателна причина като някаква контузия, същото беше в Ливърпул, когато правеше неадекватни смени, трябва да се спечели мача, а той вади Торес, безумия колкото искаш, примери много.Слабата резултатност на Интер също не е изненада, Бенитес се смята за прагматик, предпочита да изгради отбор от защитници, който да печели мачовете си с повече борба, ротациите пък са запазена марка на Бенитес, не съм гледал много мачове на Интер и не знам какви състави пуска, но имаше периоди в Ливърпил, в които той играеше във всеки мач с поне 4-5 промени от предишния и това в продължение на 2 сезона, накрая разбра, че това е грешна тактика и последно време се опита да промени това, но започна с други ''геаниални идеи''. Въпреки неуспешния му старт в Интер, едва ли Морати ще прибърза да го уволни толкова рано, вероятно ще изчака да види представянето му с Интер в Шампионската лига, където са най-сериозните му постижения в кариерата - турнирните битки, два финала в ШЛ и един в Уефа, по една купа от най-значимите европейски турнири, нещо, което не може да му се отрече като част от визитката, макар и поне според мен КЕШ-а през 2005 да беше до голяма степен заслуга на Джерард и късмета, а през последния сезон с Ливърпул в Шампионската лига отпадна в груповата фаза, така че ще е интересно да видим какво ще направи с европейския шампион Интер, който напрактика има най-добрите футболисти в Европа, мисля че и за това Морати го е назначил, ако иска да спечели титлата в Италия, може да го направи с всеки треньор, но целта му е Шампионската лига, това е ясно и с тая надежда се е ''закачил'' за успехите на Бенитес в тоя турнир, когато е решил да го вземе за треньор в Интер.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Интер”