da12 написа:Интер се връща там, където беше преди Калчополиняма го Моуриньо вече Морати трябва да мисли до 2 години да направи Калчополи две, че иначе пак ще плаче, че 10 години и повече няма титла.
10 минимум
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
da12 написа:Интер се връща там, където беше преди Калчополиняма го Моуриньо вече Морати трябва да мисли до 2 години да направи Калчополи две, че иначе пак ще плаче, че 10 години и повече няма титла.
daniel875 написа:Помниш ли Гуидо Роси, Синя гордост? Помниш ли Кристиан Виери? Припомни си цялата история, разгледай внимателно нещата в миналото и ще видиш, че ако Интер наистина бяха толкова добри, КЕШ щяха да я спечелят поне един път. През 2003 не мисля, че нещо или някой пречеше. Но Интер, както казах, просто не е Милан. Както и ЦСКА не е Левски. Левски е много повече. Левски е всичко.
Madridist написа:daniel875 написа:Никой не е казал, че е специален. Моуриньо сам се има за такъв. Като е специален защо не научи отборите си да играят честно футбол, ами ги учи на всякакви номера. Така, че не се подценяйте. Включително и ти. Вили Вуцов не може да е пример за подражание. Той е просто някакъв си измислен треньор.
Кой е този никой, защото аз съм някой и за мен Моуриньо е СПЕЦИАЛЕН. Не се подценявам,но винаги гледам нещата обективно. А ти с твърдението си,че всеки,който е арогантен и нахален,щял да постигне успехите на Моуриньо си доста далеч от планетата Земя
daniel875 написа:Искам да ти кажа, че ако ти или който и да е си вярва толкова много като Моуриньо неминуемо ще те сполети успеха. Разбра ли ме най - сетне? Просто трябва да вярваш в нещо и да се стремиш, но не го имай точно Моуриньо като подражание с лошите му черти. Всеки от нас ги използва на моменти тези особености от характера на португалеца, но се съмнявам, че чак толкова го правим всички.
Той е малък голям треньор. Това е. Не искам да се заяждам с теб. И пак казвам - не се подценявайте никога. Човек може много, стига да знае какво иска и как да го иска. Ето това изпозва Моуриньо.
Самият факт, че Бенитес спечели най - важните мачове срещу Моуриньо е достатъчно показателен. Би го с неговите средства.
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост