Siegfried написа:Аз съм почитател на ЧЕЛСИ още преди ерата Абрамович , но не вярвам това да те грее особено . Ако щеш вярвай...
и така да е си един от малцината..Никога няа да стигнете славата и историята на отбори като ИНТЕР..еврошампиона ИНТЕР
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Siegfried написа:Аз съм почитател на ЧЕЛСИ още преди ерата Абрамович , но не вярвам това да те грее особено . Ако щеш вярвай...
NeRaDzYrA написа:Siegfried написа:Аз съм почитател на ЧЕЛСИ още преди ерата Абрамович , но не вярвам това да те грее особено . Ако щеш вярвай...
и така да е си един от малцината..Никога няа да стигнете славата и историята на отбори като ИНТЕР..еврошампиона ИНТЕР
Siegfried написа:Някои отбори се гордеят с титли , други се гордеят с неща , които могат да надживеят и най-големите трофеи !!!
Мисля , че е излишно да казвам какво е то .
NeRaDzYrA написа:Siegfried написа:Някои отбори се гордеят с титли , други се гордеят с неща , които могат да надживеят и най-големите трофеи !!!
Мисля , че е излишно да казвам какво е то .
Вие освен с пари с какво се гордеете..щото нямате супер агитката на ИНТЕР, нямате успехи и трофеи, нямате славна история, а капитана ви е кръшкач и сексманиак...кажи ми с какво се гордеете и кое е това което вие го имате, а ние не?
Siegfried написа:Първо - аз лично не се гордея с парите на Челси . Морати все едно няма пари да купува големи играчи .
Нямаме славна история - ако под славна история имаш предвид 18 титли в Калчото , 2-3 от които дадени по служебен път . Ако под славна история имаш предвид многобройните победи с по 1-0 с голове в последните минути от дузпи , дадени от съдията , който преди това е бил добре почерпен от определени хора . Ако под славна история имаш предвид ИНТЕРнационализирането на отбора - ОК . Но в Челси има повече англичани , отколкото италианци в Интер .
Провери с колко англичани играха Челси на финала в ШЛ , провери и с колко италианци играха Интер срещу Байерн на последния финал .
Някои отбори остават в историята без особени трофеи , но въпреки това пак правят име в Европа , въпреки липсата на поне 18 купи в ШЛ . А това е много по-трудно за постигане , но Челси успяха . Челси е част от Голямата четворка на най-силното първенство в света , Челси има 1 купа на УЕФА и една СУПЕРКУПА на Европа , но те не лежат на стари лаври . Може и да нямат много трофеи , но те са също толкова голямо име , колкото Интер . И за разлика от Интер , Челси е спечелил всичките си 4 титли ЧЕСТНО и НЕ по служебен път .
Siegfried написа:Както и очаквах - не получих отговор на конкретния си въпрос относно италианците в Интер . Както и да е .
Аз ти казах каквото имах да кажа . Ако Роман си тръгне , аз ще продължа да ги подкрепям , както преди той да дойде . Странно е , че дори не обърна внимание на онова , което наблегнах в предишния си пост .
А какво да засягам феновете ? Фенове като фенове . Разликата е , че все пак италианските не се славят като зрелите и нормални .Това е разликата .
NeRaDzYrA написа:Siegfried написа:Както и очаквах - не получих отговор на конкретния си въпрос относно италианците в Интер . Както и да е .
Аз ти казах каквото имах да кажа . Ако Роман си тръгне , аз ще продължа да ги подкрепям , както преди той да дойде . Странно е , че дори не обърна внимание на онова , което наблегнах в предишния си пост .
А какво да засягам феновете ? Фенове като фенове . Разликата е , че все пак италианските не се славят като зрелите и нормални .Това е разликата .
Е, в ИНТЕР няма италиянци, голяма работа,щом правилникът го позволява, не виждам кое е нередново в слечея..
Иначе мисълта ми беше друга-ако Роман си тръгне, дали няма да затънете пак в средата на таблицата и да се борите за евроучастия и да сте отбор от рода на Евертън и Ман сити?
Siegfried написа:А според теб нормално ли е да няма италианци в италиански отбор ? А сега като приемат новия закон на юношите ? Какво ще стане според вас с Интер ?
Ако Роман си тръгне , то това значи че отборът ще има нов собственик , който ще трябва да е богат поне колкото Роман , за да издържа отбора . Ако няма купувач , няма и как да се махне . Но дори и да се махне , този нов купувач , богат колкото предишния собственик , също ще отпуска пари за отбора .
Не знам дали ти направи впечатление , но тази година Челси не направи нито един сериозен трансфер . А и не си и мисли , че всички покупки на Абравомич струват. Да ти напомня ли за престоя на Шева на Стамфорд Бридж ? Пълен провал . А и както виждаш - постепенно някои от звездите започнаха да напускат отбора - Карвальо , Балак и Деко . Скоро ще започне подмладяването , а тук можем да разчитаме на школата на Челси, която се слави като професионална и надеждна за мое лично щастие .
NeRaDzYrA написа:Siegfried написа:А според теб нормално ли е да няма италианци в италиански отбор ? А сега като приемат новия закон на юношите ? Какво ще стане според вас с Интер ?
Ако Роман си тръгне , то това значи че отборът ще има нов собственик , който ще трябва да е богат поне колкото Роман , за да издържа отбора . Ако няма купувач , няма и как да се махне . Но дори и да се махне , този нов купувач , богат колкото предишния собственик , също ще отпуска пари за отбора .
Не знам дали ти направи впечатление , но тази година Челси не направи нито един сериозен трансфер . А и не си и мисли , че всички покупки на Абравомич струват. Да ти напомня ли за престоя на Шева на Стамфорд Бридж ? Пълен провал . А и както виждаш - постепенно някои от звездите започнаха да напускат отбора - Карвальо , Балак и Деко . Скоро ще започне подмладяването , а тук можем да разчитаме на школата на Челси, която се слави като професионална и надеждна за мое лично щастие .
Абе да ти кажа и мен не ме радва особено фактът,че няма италиянци в отбора,най-малкото това е още една причина много хора да се настройват срещу нас..
Трансферът на Рамиреш явно не го броиш..Иначе за трансферните провали, да имаше доста, според мене най-голямата издънка бяха Шева и Деко,но няма как всички трансфери да са успешни..
И много ми е интересно как намираш изгонването на Моуриньо от Челси и дали с него в отбора, нямаше най-накрая да вземете Шампионската лига?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост