Интер - Челси (1/8 финал на ШЛ)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Интер - Челси (1/8 финал на ШЛ)

Мнениеот durex » 23 фев 2010 21:38

THE G.A.M.E написа:
NeRaDzYrA написа:колко ли фена щеше да имат жалките челси ако не бяха парите на абрамович??Интер е голям и винаги ще бъде

Ами аз съм им фен, вече 15 години !
И лично аз....познавам 10-на човека....които са фенове на "Сините" от Лондон, преди Абрамович да "поеме" отбора !
Разбира се.....има го и това - доста народ станаха Челсисти, по време....и след "ерата Моуриньо".
Те и Интер нямаха особенно много фенове.....през 90-те години..... :lol:
Но това е нормално.....почти всички искат да са фенове на отбори, които печелят трофеи и бият често !
Няма нищо ненормално в това.......но аз не съм от този тип фенове !

А защо си мислиш,че Интер след 90-те години има успехи...точно обратното! Тогава Интер стига дъното,като едвам се спасява да не изпадне в Серия Б. Както и да е аз съм им фен от доста време...и не е заради титлите или каквото и да е било.Просто това е отбора на сърцето ми.Дали ще пада или ще печели няма да ме направи по-малък,или по-голям фен. Винаги съм зад отбора каквото и да става ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 фев 2010 22:05

durex написа:
THE G.A.M.E написа:
NeRaDzYrA написа:колко ли фена щеше да имат жалките челси ако не бяха парите на абрамович??Интер е голям и винаги ще бъде

Ами аз съм им фен, вече 15 години !
И лично аз....познавам 10-на човека....които са фенове на "Сините" от Лондон, преди Абрамович да "поеме" отбора !
Разбира се.....има го и това - доста народ станаха Челсисти, по време....и след "ерата Моуриньо".
Те и Интер нямаха особенно много фенове.....през 90-те години..... :lol:
Но това е нормално.....почти всички искат да са фенове на отбори, които печелят трофеи и бият често !
Няма нищо ненормално в това.......но аз не съм от този тип фенове !

А защо си мислиш,че Интер след 90-те години има успехи...точно обратното! Тогава Интер стига дъното,като едвам се спасява да не изпадне в Серия Б. Както и да е аз съм им фен от доста време...и не е заради титлите или каквото и да е било.Просто това е отбора на сърцето ми.Дали ще пада или ще печели няма да ме направи по-малък,или по-голям фен. Винаги съм зад отбора каквото и да става ;)

Ами точно това имах предвид пич....през 90-те години....Интер нямаха кой знае колко фенове в България !
Но през този век....след като станахте на няколко пъти шампиони....интеристите у нас, се увеличиха доста !
Но както написах в темата за Моуриньо......в това няма нищо лошо !
Нормално е, доста от футболните фенове.....да се асоциират с някой успешен клуб... ;)

П.П.
Айде успех утре вечер......и ако ще ни биете - направете го с футболни аргументи.....а не на късмет....късметлийска победа за Интер.....няма да призная ! ...... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 фев 2010 22:53

Победата си е победа както и да я погледнеш.Все едно вие да биете с късмет и да кажа аа ама то не се смята ;)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 фев 2010 23:00

Изображение
Безценно!!!

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 24 фев 2010 10:53

durex написа:
Chelsea SMile написа:Интер - Челсеа 0:3 за ужас на всички глорихънтъри , фенове на отбора от котънполиса манчестър!!!
8-) 8-) 8-) 8-)

Хахаха 0:3 ти си пушил нещо братле :lol:

Те и Барселона разгромиха Щутгарт снощи - не видя ли? :lol: :lol: :lol: И стига с тези простотии - глорихънтъри, трофифенове и т.н.! Всеки фен иска отборът му да печели, колкото може повече купи! Или вие "челсистите" сте по-различни?

Прогноза 2:1
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

yarkost
Контакти:

Мнениеот yarkost » 24 фев 2010 15:08

Време е Интер да счупи каръка ама точно срещу Челси - трудна работа

Потребителски аватар
techobg80
Контакти:

Мнениеот techobg80 » 24 фев 2010 18:43

харесва ми стила на челси още от времето на жозето там,но отбора на сърцето ми се казва ИНТЕР !!! така е откакто се помня и така ще си остане. иска ми се една хубава победа довечера,този отбор го заслужава,защото последно време всичко и всички в италия са срещу него. знам че ще е трудно,но едно 2;0 ме устройва, а даи боже и повече.........
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 24 фев 2010 21:10

Ети ви прогноза от неутрален фен - 1:0! Аз ненавиждам и двата отбора, но определено ще гледам мача, най-малкото заради "Спицялния"!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 фев 2010 21:54

Мача заспа за Интер....ранен гол....и сега ще се затворят....като ще игрят на контра.
Ето как миг невнимание....и мача отива в съвсем друга посока.....май ще има още голове в тоя мач !
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 фев 2010 22:06

Е може ли.....такъв пристрастен коментар ?
То бива ама......особенно тоя Сокачев !
Тоя миналата година.....надълго и на широко обесняваше....как било нормално, да се играе с ръце в наказателното.....и как ръцете на Барса....всъщност не били дузпи ! ..... :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Интер”