Всекидневно около Интер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Re: Всекидневно около Интер

Мнениеот enguerino » 05 яну 2014 14:10

tatusindo написа:Мое лично мнение,че на вас ви трябва плеймейкър тип Снайдер от най-силния му сезон това е. Имате си нападатели,имате си защита ....

Абе, пречкат се там някви защитници, ама защита, защита точно за мен е малко силно казано :mrgreen:

Иначе и за мен липсва някой който да връзва играта и затова ми се иска Лавеци който макар, че играе напред има добър погледа върху играта.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 05 яну 2014 14:14

enguerino написа:
tatusindo написа:Мое лично мнение,че на вас ви трябва плеймейкър тип Снайдер от най-силния му сезон това е. Имате си нападатели,имате си защита ....

Абе, пречкат се там някви защитници, ама защита, защита точно за мен е малко силно казано :mrgreen:

Иначе и за мен липсва някой който да връзва играта и затова ми се иска Лавеци който макар, че играе напред има добър погледа върху играта.

Пиша защита защото в Италия само Юве са с по-класни като индивидуалности,но те са и къде къде по-сработени .... Иначе виж,че и като цяло в света 2-3 са отборите които мога да отлича със стабилна защита .... Юве,Арсенал, Лудогорец :mrgreen:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 05 яну 2014 15:15

Мадзари не иска плеймейкър, иначе до сега да сме вземали Пасторе, чиито президент сам ни го предложи да го вземем под наем, но Мадзари е искал футболист тип втори нападател ала Лавеци и който друг там се сетите. Колкото до Д'Амброзио, не е лош футболист, реалната му цена е 10млн, но заради това че лятото му изтича договора ще го вземем за много по-малко пари. След Черчи, той е другия им най-силен футболист. Втори капитан е на отбора.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 яну 2014 08:49

Леле мале, Д'Амбозиовци ... :o Привърженик съм на Интер от 90-те години още, ама подобно нещо ... Всеки прозорец се привличат по няколко световнонеизвестни играчи. То не бяха Скиелото, тоя Тайдер, Икарди, незнамкойси ... Бе вземете само един, ама да е свестен. Не му трябвал конструктивен халф - с Гуарин и Камбиасо средната линия я преминаваме предимно на юруш. Не ми харесват работите, тоя Тохир уж някой лев да извади, той 10 милиона за играч на Торино ако даде ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 06 яну 2014 10:55

Няма да даде 10, а 2 ;) Самия играч струва 10млн, но тъй като му изтича договора и не иска да го подови, от Торино са склонни да го дадат за много малка сума, иначе може да останат лятото с пръст в уста. Колкото до Икарди, той си е машина, просто Мадзари не го пуска да играе.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 яну 2014 11:15

durex написа:Няма да даде 10, а 2 ;) Самия играч струва 10млн, но тъй като му изтича договора и не иска да го подови, от Торино са склонни да го дадат за много малка сума, иначе може да останат лятото с пръст в уста. Колкото до Икарди, той си е машина, просто Мадзари не го пуска да играе.

Машина е ... в праскането на жената на приятеля си :lol: Тоя в мой отбор никога няма да го взема - това е огромно предателство :!: За тоя от Торино е въпроса, че никога не го бях чувал и, че в Италия все по-често се слагат огромни суми за играчи, а после става като с Ламела, който не може да потегли в Тотнъм. Пример - Куадрадо го оценяват на 30-тина милиона :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 яну 2014 13:24

boabbb написа:
durex написа:Няма да даде 10, а 2 ;) Самия играч струва 10млн, но тъй като му изтича договора и не иска да го подови, от Торино са склонни да го дадат за много малка сума, иначе може да останат лятото с пръст в уста. Колкото до Икарди, той си е машина, просто Мадзари не го пуска да играе.

Машина е ... в праскането на жената на приятеля си :lol: Тоя в мой отбор никога няма да го взема - това е огромно предателство :!: За тоя от Торино е въпроса, че никога не го бях чувал и, че в Италия все по-често се слагат огромни суми за играчи, а после става като с Ламела, който не може да потегли в Тотнъм. Пример - Куадрадо го оценяват на 30-тина милиона :lol:

Че какво е виновен Икарди, че тая е такава мастия, и на тебе да ти се предложат не вярвам да откажеш :) Колкото до Торино, ами не си го чувал, защото не си гледал техен мач или поне мача им с нас. Човека им е втори капитан. Все пак не е световна класа футболист, но се надявам да ни свърши много работа, защото нямаме кой знае какви алтернативи на Нагатомо и Джонатан.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 27 яну 2014 17:44

Тохир:Тази седмица е много важна за Нас.

Ще има ли промени в Ръководството ? Няма да има промени.Най важното е да останем концентрирани и да работим за Интер.

Никола Берти:Тохир време е да харчиш пари.

Белфодил заминава към КПР

Аусилио е в Мадрид за Мората и Касемиро.Мората за Юни ,Касемиро наем Януари.

Лацио искат в новия договор на Ернанес да има Класуза на Стойност 30-40 млн за правата на играча......демек Интер (Мадзари) забравя за него.

Лонго е на крачка от Райо Валекано

Първи контакти за закупуването на Освалдо

Емисари на ИНтер са гледали отличното представяне на Гомис този уикенд

Сделката за Д'Амброзио може да бъде завършена днес.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 27 яну 2014 19:48

Демек нищо хубаво, няма да се изненадам ако няма никакви трансфери (в посока Интер). А Белфодил за какво се взе е голяма мистерия :roll:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 28 яну 2014 11:47

За Д'Амброзио се чака да го обявят официално.Бенаси отива в Торино + Коломби +1,5 млн

Освалдо и Банега са имената който най-много се свързват с Интер до този момент.

Върни се в “Интер”