Всекидневно около Интер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Всекидневно около Интер

Мнениеот durex » 10 юни 2013 13:14

enguerino написа:
durex написа:В Испания: Санчез каза "да" на Интер :!:

Това няма да стане... поне не този сезон

Точно с идването на Неймар трябва да стане този сезон, друг въпрос е дали ще е в Интер или някъде другаде, но дните му са преброени, самия той знае, че ще е резерва.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 10 юни 2013 13:16

НЯма как да иде в Интер според мен , той ще иска да играе в ШЛ ...
А и що да не остане Вия ще се продава , пък и не е казано че Неймар ще е 100% титуляр , пък и може да играят и тримата Меси , Неймар и Санчес ... Мачовете са много и ще има ротации , а само с Меси , Неймар , Педро и Тейо няма да стане ...

Офтопик:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 10 юни 2013 13:33

Middlesbrough написа:НЯма как да иде в Интер според мен , той ще иска да играе в ШЛ ...
А и що да не остане Вия ще се продава , пък и не е казано че Неймар ще е 100% титуляр , пък и може да играят и тримата Меси , Неймар и Санчес ... Мачовете са много и ще има ротации , а само с Меси , Неймар , Педро и Тейо няма да стане ...

100% Барселона ще купи още един нападател след като махнат Вия. А това не са измишльотини, в испанската преса мисля че каталунски весник го е писал това, че Санчез е казал да на Интер. Друг е въпроса, дали ние имаме парите за да го купим ;)

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 10 юни 2013 13:49

durex написа:
Middlesbrough написа:НЯма как да иде в Интер според мен , той ще иска да играе в ШЛ ...

100% Барселона ще купи още един нападател след като махнат Вия. А това не са измишльотини, в испанската преса мисля че каталунски весник го е писал това, че Санчез е казал да на Интер. Друг е въпроса, дали ние имаме парите за да го купим ;)

:lol: Продава един нападател (даже още не го е продал Вия) , купувамe Неймар ... на Барса не и трябват още нападатели , трябва и защитник , така че ... Кво като го е писало каталунски вестник :Д това не го прави автоматично истина , 80% от писанията във вестницитит и нета са измишльотини и предположения : )

Офтопик:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 10 юни 2013 16:37

Аз не съм казал, че идва на 100%, просто отбелязвам какво се пише в медиите. Надявам се в крайна сметка да дойде при нас. Все пак за Санчез напираме най-много ние, като слуховете са още от Април за неговото привличане, като се споменаваха какви ли не варианти. Ще поживеем и ще видим какво ще стане.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 12 юни 2013 17:26

Алексис завърши сезона като титуляр в Барселона и трябва да стане нещо непредвидено (много висока оферта от Интер) за да бъде продаден. Освен това с взимането на Неймар и наличието на Меси някой ще трябва да върши черната работа (връщане в защита, преса) и това ще е работа на Алескис и Педро.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 15 юни 2013 20:07

enguerino написа:Алексис завърши сезона като титуляр в Барселона и трябва да стане нещо непредвидено (много висока оферта от Интер) за да бъде продаден. Освен това с взимането на Неймар и наличието на Меси някой ще трябва да върши черната работа (връщане в защита, преса) и това ще е работа на Алескис и Педро.

Мхм аз харесвам много Алексис Санчез и искам да си играе в Барса : )
Алексис изигра супер първи сезон под ръководството на ПЕП , но с Тито беше малко по - различно :С , доста играчи играха под нивото си при него ...

Офтопик:

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 17 юни 2013 21:40

Днес пак четох за размяна Ночерино - Силвестре
FIFA 100

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 21 юни 2013 00:15

enguerino написа:Днес пак четох за размяна Ночерино - Силвестре

Сега е Ночерино за Алаварез, ама май Галиани е отрекъл.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 21 юни 2013 00:53

Ако е за Алварес съм против, виж Силвестре по може :mrgreen:
FIFA 100