Официално: Интер уволни Бенитес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: Вън бездарника Рафа Бенитез от Интер !!!

Мнениеот bekono » 15 ное 2010 00:33

da12 написа:Интер се връща там, където беше преди Калчополи :lol: няма го Моуриньо вече Морати трябва да мисли до 2 години да направи Калчополи две, че иначе пак ще плаче, че 10 години и повече няма титла.

Така е, напълно съм съгласен. Вече има силен Милан и горе - долу силен Юве и Интер пак е на заден план. Вярно, може и в треньора да е проблема, но аз поне не мисля така.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 15 ное 2010 00:33

bekono написа:
da12 написа:Интер се връща там, където беше преди Калчополи :lol: няма го Моуриньо вече Морати трябва да мисли до 2 години да направи Калчополи две, че иначе пак ще плаче, че 10 години и повече няма титла.

Така е, напълно съм съгласен. Вече има силен Милан и горе - долу силен Юве и Интер пак е на заден план. Вярно, може и в треньора да е проблема, но аз поне не мисля така.

Да, много силен Юве .. направо мачкате наред :lol: :lol:

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 15 ное 2010 00:35

Сега гледам коментари от италиански сайт ... вярно ли е, че Бенитез е пуснал Матераци ??? :shock: :shock: :shock: [offtopic]Не успях да гледам мача[/offtopic]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 15 ное 2010 00:36

LSFC 1914 написа:Сега гледам коментари от италиански сайт ... вярно ли е, че Бенитез е пуснал Матераци ??? :shock: :shock: :shock: [offtopic]Не успях да гледам мача[/offtopic]

Да... той направи дузпата ... аз точно затова говоря,че нищо не става от него :roll:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 15 ное 2010 00:38

daniel875 написа:Точно така си е. Бенитес е много по - голям спец от Моуриньо, но просто не е толкова агресивен и гаден. Не е толкова брутален като португалеца. Бенитес е един обикновен голям треньор. Моуриньо с Интер нищо нямаше да постигне ако не бяха страничните фактори, престанете да се заблуждавате. Не се подценявайте, ами вижте, че който и да е от вас да беше в положението на Моуриньо, щеше да спечели. Той е като всички нас. Или повечето от нас. Безскрупулен, арогантен, предизвикващ, нахален. Всеки човек, използващ неговите методи, ще спечели. Не е трудно.

Вили Вуцов като е нахален и арогантен, колко титли някъде, на някакъв спорт е спечелил :?: Жозе Моуриньо е най-успешния треньор през 21 век във футбола, спечелил е 17 купи за 7 години в едни от най-силните шампионати на планетата. Отбор, воден от Моуриньо, не е губил домакински мач в първенство от .....2002 година. Моуриньо откри за големия футбол играчи като Дрогба и Милито, именно при него те станаха световни звезди. И след всичко това, ще ми кажеш,че всеки,който е арогантен ще стане СПЕЦИАЛЕН :roll: :roll: :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 15 ное 2010 00:40

Madridist написа:Вили Вуцов като е нахален и арогантен, колко титли някъде, на някакъв спорт е спечелил :?:

Успя да ме развеселиш :lol: :lol: :!:

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 15 ное 2010 00:41

Точно така си е. Бенитес е много по - голям спец от Моуриньо, но просто не е толкова агресивен и гаден. Не е толкова брутален като португалеца. Бенитес е един обикновен голям треньор. Моуриньо с Интер нищо нямаше да постигне ако не бяха страничните фактори, престанете да се заблуждавате. Не се подценявайте, ами вижте, че който и да е от вас да беше в положението на Моуриньо, щеше да спечели. Той е като всички нас. Или повечето от нас. Безскрупулен, арогантен, предизвикващ, нахален. Всеки човек, използващ неговите методи, ще спечели. Не е трудно.

Моля ? Моля? Ти чуваш ли се , Бенитес може да е добър но за Валенсия , Атлетико и тем подобни ,я попитай какво мислят привържениците на Ливърпул и тези на Интер дали е до величия като Фъргюсън , Роко , Капело, Саки и т.н. Бенитес не става за голям отбор. Бенитес е никой когато до него застане Жозе Моуриньо. Моуриньо е спечелил всичко на всякъде , който и отбор да е поел е направил напълно заслужен шампион. Бенитес какво има във визитката си ? Няколко титли с Валенсия благодарение на факта ,че нямаше конкуренция в Испания , една почти нереална шампионска лига , 2005г, Ливърпул го превърна във средняк , сега е на път и да направи същото и със Интер. Просто е немислимо да сравняваш този 'катинар' със Моуриньо.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 15 ное 2010 00:42

Madridist написа:
daniel875 написа:Точно така си е. Бенитес е много по - голям спец от Моуриньо, но просто не е толкова агресивен и гаден. Не е толкова брутален като португалеца. Бенитес е един обикновен голям треньор. Моуриньо с Интер нищо нямаше да постигне ако не бяха страничните фактори, престанете да се заблуждавате. Не се подценявайте, ами вижте, че който и да е от вас да беше в положението на Моуриньо, щеше да спечели. Той е като всички нас. Или повечето от нас. Безскрупулен, арогантен, предизвикващ, нахален. Всеки човек, използващ неговите методи, ще спечели. Не е трудно.

Вили Вуцов като е нахален и арогантен, колко титли някъде, на някакъв спорт е спечелил :?: Жозе Моуриньо е най-успешния треньор през 21 век във футбола, спечелил е 17 купи за 7 години в едни от най-силните шампионати на планетата. Отбор, воден от Моуриньо, не е губил домакински мач в първенство от .....2002 година. Моуриньо откри за големия футбол играчи като Дрогба и Милито, именно при него те станаха световни звезди. И след всичко това, ще ми кажеш,че всеки,който е арогантен ще стане СПЕЦИАЛЕН :roll: :roll: :roll:

Никой не е казал, че е специален. Моуриньо сам се има за такъв. Като е специален защо не научи отборите си да играят честно футбол, ами ги учи на всякакви номера. Така, че не се подценяйте. Включително и ти. Вили Вуцов не може да е пример за подражание. Той е просто някакъв си измислен треньор.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 15 ное 2010 00:45

daniel875 написа:Никой не е казал, че е специален. Моуриньо сам се има за такъв. Като е специален защо не научи отборите си да играят честно футбол, ами ги учи на всякакви номера. Така, че не се подценяйте. Включително и ти. Вили Вуцов не може да е пример за подражание. Той е просто някакъв си измислен треньор.

Кой е този никой, защото аз съм някой и за мен Моуриньо е СПЕЦИАЛЕН. Не се подценявам,но винаги гледам нещата обективно. А ти с твърдението си,че всеки,който е арогантен и нахален,щял да постигне успехите на Моуриньо си доста далеч от планетата Земя :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 15 ное 2010 00:45

Ballancee написа:
Точно така си е. Бенитес е много по - голям спец от Моуриньо, но просто не е толкова агресивен и гаден. Не е толкова брутален като португалеца. Бенитес е един обикновен голям треньор. Моуриньо с Интер нищо нямаше да постигне ако не бяха страничните фактори, престанете да се заблуждавате. Не се подценявайте, ами вижте, че който и да е от вас да беше в положението на Моуриньо, щеше да спечели. Той е като всички нас. Или повечето от нас. Безскрупулен, арогантен, предизвикващ, нахален. Всеки човек, използващ неговите методи, ще спечели. Не е трудно.

Моля ? Моля? Ти чуваш ли се , Бенитес може да е добър но за Валенсия , Атлетико и тем подобни ,я попитай какво мислят привържениците на Ливърпул и тези на Интер дали е до величия като Фъргюсън , Роко , Капело, Саки и т.н. Бенитес не става за голям отбор. Бенитес е никой когато до него застане Жозе Моуриньо. Моуриньо е спечелил всичко на всякъде , който и отбор да е поел е направил напълно заслужен шампион. Бенитес какво има във визитката си ? Няколко титли с Валенсия благодарение на факта ,че нямаше конкуренция в Испания , една почти нереална шампионска лига , 2005г, Ливърпул го превърна във средняк , сега е на път и да направи същото и със Интер. Просто е немислимо да сравняваш този 'катинар' със Моуриньо.

Казвам, че ако Бенитес беше същият нахалник като Моуриньо, нямаше да има разлика. Самият факт, че Бенитес спечели най - важните мачове срещу Моуриньо е достатъчно показателен. Би го с неговите средства.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Интер”