Пиша последен пост по тази тема,в който ви показвам кой е най-посетеният клуб в Италия,което показва и кой има най-истинските фенове:Калчото се радва на значително повишен зрителски интерес, след като официалните данни отбелязаха увеличаване на публиката по стадионите с по 2 395 души средно на мач в сравнение с миналия сезон и с по 5 633 зрители повече от шампионат 2006/2007.
Най-много зрители са изгледали домакинските мачове на Милан - средно по 60 067. Второ място заема Интер с по 51 637 средно на мач, а трети е Рома с 41 225. Следват Наполи с по 38 658 и Лацио с 36 407.
От друга страна Ювентус записва спад и има посещаемост от 22 251 души средно на мач на по-малкия от Деле Алпи стадион Олимпико, но цифрата се очаква да нарасне след приключването на строежа на новия дом на Старата госпожа.
Най-малко публика е събрал отборът на Сиена, който привлича средно по 10 630 зрители на домакинство.
Въпреки малкия брой зрители по трибуните, бианконерите са най-гледаният тим по телевизията. На фона на хората, които гледат тима на Клаудио Раниери на живо и тези на малки екран, излиза, че тифозите на Юве са доста мързеливи.
Шокиращо признание на Бобо Виери
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Шокиращо признание на Бобо Виери
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Абе всеки знае, че в Италия най-много са от Интер... Това, че имате повече на стадиона е отделен въпрос, както и че Рома имат повече от Юве, това е заради различните разбирания на феновете. Едните са телевизионни фенчета, както и твоя любим Китай 

Flash1912 написа:Абе всеки знае, че в Италия най-много са от Интер... Това, че имате повече на стадиона е отделен въпрос, както и че Рома имат повече от Юве, това е заради различните разбирания на феновете. Едните са телевизионни фенчета, както и твоя любим Китай
Ми,пич,телевизионните фенчета са от Юве.Майка ми живее в Милано и ми е казвала,че навсякъде има миланисти,а интеристите са кът

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Повярвай ми винаги съм предпочитал Милан пред Интер и Юве. Хора от Италия го казват това, че най-много са интеристите, имаше проучване затова, ще го намеря надявам се.
acmilan написа:Flash1912 написа:Абе всеки знае, че в Италия най-много са от Интер... Това, че имате повече на стадиона е отделен въпрос, както и че Рома имат повече от Юве, това е заради различните разбирания на феновете. Едните са телевизионни фенчета, както и твоя любим Китай
Ми,пич,телевизионните фенчета са от Юве.Майка ми живее в Милано и ми е казвала,че навсякъде има миланисти,а интеристите са кътИ какво значи тази твоя реплика "абе всеки знае"?Аз ти предлагам социологически проучвания и факти от посещаемостта по стадионите,а ти какво,една гола теза.И повярвай ми,Китай,въобще не ми е любим,просто давам за пример как Милан е най-популярният италиански клуб,Интер и Ювентус с този техния евроидиотизъм как да имат фенове
Ми вие само с това ще си останете ве.Скоро ШЛ няма да спечелите,а Интер и Юве са доста по обичани от Милан,остави ги тез проучвания от къде ги изкара?Другото което е,скоро серия А няма да я спечелите
Колега,извади ми ти проучвания и ми докажи,че сте по-обичани.И защо всяка година имаме повече посещаемост от вас?И не споменавай Шампионската лига,тя е забранена зона за твоето отборче
Забелязвам как навсякъде се обединявате феновете на ония двата отбора,няма лошо.Само може да си мечтаете да сте като Милан,но това няма да стане 

acmilan написа:Колега,извади ми ти проучвания и ми докажи,че сте по-обичани.И защо всяка година имаме повече посещаемост от вас?И не споменавай Шампионската лига,тя е забранена зона за твоето отборчеЗабелязвам как навсякъде се обединявате феновете на ония двата отбора,няма лошо.Само може да си мечтаете да сте като Милан,но това няма да стане
Ако някой ден,дано никога да не става,станем като Милан,ще престана да подкрепям Интер.
Само Черно море,Интер и Тотнъм
Manolkata написа:acmilan написа:Колега,извади ми ти проучвания и ми докажи,че сте по-обичани.И защо всяка година имаме повече посещаемост от вас?И не споменавай Шампионската лига,тя е забранена зона за твоето отборчеЗабелязвам как навсякъде се обединявате феновете на ония двата отбора,няма лошо.Само може да си мечтаете да сте като Милан,но това няма да стане
Ако някой ден,дано никога да не става,станем като Милан,ще престана да подкрепям Интер.
Би ли ми обяснил какво имаш предвид?Интересно ми стана.
acmilan написа:Manolkata написа:acmilan написа:Колега,извади ми ти проучвания и ми докажи,че сте по-обичани.И защо всяка година имаме повече посещаемост от вас?И не споменавай Шампионската лига,тя е забранена зона за твоето отборчеЗабелязвам как навсякъде се обединявате феновете на ония двата отбора,няма лошо.Само може да си мечтаете да сте като Милан,но това няма да стане
Би ли ми обяснил какво имаш предвид?Интересно ми стана.
Ми че сте смешен отбор това има в предвид.Всички ви знаят като тима на пенсионерите
браво на виери за тези приказки
като неможе да осъди интер нека малко да се издигне в очите на съдийските отбори
така може да го забележат пак от милан и да си го върнат в отбора
като неможе да осъди интер нека малко да се издигне в очите на съдийските отбори
така може да го забележат пак от милан и да си го върнат в отбора
MASKIRAI SE I SE PRISAEDINI KAM DVIZENIETO!!!