Шокиращо признание на Бобо Виери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Шокиращо признание на Бобо Виери

Мнениеот acmilan » 08 ное 2009 09:36

Пиша последен пост по тази тема,в който ви показвам кой е най-посетеният клуб в Италия,което показва и кой има най-истинските фенове:Калчото се радва на значително повишен зрителски интерес, след като официалните данни отбелязаха увеличаване на публиката по стадионите с по 2 395 души средно на мач в сравнение с миналия сезон и с по 5 633 зрители повече от шампионат 2006/2007.

Най-много зрители са изгледали домакинските мачове на Милан - средно по 60 067. Второ място заема Интер с по 51 637 средно на мач, а трети е Рома с 41 225. Следват Наполи с по 38 658 и Лацио с 36 407.

От друга страна Ювентус записва спад и има посещаемост от 22 251 души средно на мач на по-малкия от Деле Алпи стадион Олимпико, но цифрата се очаква да нарасне след приключването на строежа на новия дом на Старата госпожа.

Най-малко публика е събрал отборът на Сиена, който привлича средно по 10 630 зрители на домакинство.

Въпреки малкия брой зрители по трибуните, бианконерите са най-гледаният тим по телевизията. На фона на хората, които гледат тима на Клаудио Раниери на живо и тези на малки екран, излиза, че тифозите на Юве са доста мързеливи.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 08 ное 2009 18:49

Абе всеки знае, че в Италия най-много са от Интер... Това, че имате повече на стадиона е отделен въпрос, както и че Рома имат повече от Юве, това е заради различните разбирания на феновете. Едните са телевизионни фенчета, както и твоя любим Китай :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 ное 2009 19:15

Flash1912 написа:Абе всеки знае, че в Италия най-много са от Интер... Това, че имате повече на стадиона е отделен въпрос, както и че Рома имат повече от Юве, това е заради различните разбирания на феновете. Едните са телевизионни фенчета, както и твоя любим Китай :lol:

Ми,пич,телевизионните фенчета са от Юве.Майка ми живее в Милано и ми е казвала,че навсякъде има миланисти,а интеристите са кът :mrgreen: И какво значи тази твоя реплика "абе всеки знае"?Аз ти предлагам социологически проучвания и факти от посещаемостта по стадионите,а ти какво,една гола теза.И повярвай ми,Китай,въобще не ми е любим,просто давам за пример как Милан е най-популярният италиански клуб,Интер и Ювентус с този техния евроидиотизъм как да имат фенове :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 08 ное 2009 20:20

Повярвай ми винаги съм предпочитал Милан пред Интер и Юве. Хора от Италия го казват това, че най-много са интеристите, имаше проучване затова, ще го намеря надявам се.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 08 ное 2009 20:42

acmilan написа:
Flash1912 написа:Абе всеки знае, че в Италия най-много са от Интер... Това, че имате повече на стадиона е отделен въпрос, както и че Рома имат повече от Юве, това е заради различните разбирания на феновете. Едните са телевизионни фенчета, както и твоя любим Китай :lol:

Ми,пич,телевизионните фенчета са от Юве.Майка ми живее в Милано и ми е казвала,че навсякъде има миланисти,а интеристите са кът :mrgreen: И какво значи тази твоя реплика "абе всеки знае"?Аз ти предлагам социологически проучвания и факти от посещаемостта по стадионите,а ти какво,една гола теза.И повярвай ми,Китай,въобще не ми е любим,просто давам за пример как Милан е най-популярният италиански клуб,Интер и Ювентус с този техния евроидиотизъм как да имат фенове :mrgreen:

Ми вие само с това ще си останете ве.Скоро ШЛ няма да спечелите,а Интер и Юве са доста по обичани от Милан,остави ги тез проучвания от къде ги изкара?Другото което е,скоро серия А няма да я спечелите

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 ное 2009 21:10

Колега,извади ми ти проучвания и ми докажи,че сте по-обичани.И защо всяка година имаме повече посещаемост от вас?И не споменавай Шампионската лига,тя е забранена зона за твоето отборче :lol: Забелязвам как навсякъде се обединявате феновете на ония двата отбора,няма лошо.Само може да си мечтаете да сте като Милан,но това няма да стане ;)

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 08 ное 2009 22:23

acmilan написа:Колега,извади ми ти проучвания и ми докажи,че сте по-обичани.И защо всяка година имаме повече посещаемост от вас?И не споменавай Шампионската лига,тя е забранена зона за твоето отборче :lol: Забелязвам как навсякъде се обединявате феновете на ония двата отбора,няма лошо.Само може да си мечтаете да сте като Милан,но това няма да стане ;)

Ако някой ден,дано никога да не става,станем като Милан,ще престана да подкрепям Интер.
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 ное 2009 22:26

Manolkata написа:
acmilan написа:Колега,извади ми ти проучвания и ми докажи,че сте по-обичани.И защо всяка година имаме повече посещаемост от вас?И не споменавай Шампионската лига,тя е забранена зона за твоето отборче :lol: Забелязвам как навсякъде се обединявате феновете на ония двата отбора,няма лошо.Само може да си мечтаете да сте като Милан,но това няма да стане ;)

Ако някой ден,дано никога да не става,станем като Милан,ще престана да подкрепям Интер.

Би ли ми обяснил какво имаш предвид?Интересно ми стана.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 08 ное 2009 23:28

acmilan написа:
Manolkata написа:

Би ли ми обяснил какво имаш предвид?Интересно ми стана.

Ми че сте смешен отбор това има в предвид.Всички ви знаят като тима на пенсионерите

brujo13
Контакти:

Мнениеот brujo13 » 09 ное 2009 02:16

браво на виери за тези приказки
като неможе да осъди интер нека малко да се издигне в очите на съдийските отбори
така може да го забележат пак от милан и да си го върнат в отбора
MASKIRAI SE I SE PRISAEDINI KAM DVIZENIETO!!!

Върни се в “Интер”