Мнениеот acmilan » 16 яну 2012 19:53
Жоржиньо написа:metodito написа:
Милан
Ако това дерби нещо ми каза, то е, че Милан може би се отказва от титлата. Проблемите, продължавам да го твърдя са във всяка една линия. Не само, че няма на скамейката адекватни смени, но и сред титулярите има хора, които не са за Милан. Като започнем от вратарският пост, почнем със защитата, която без малко да направи беля срещу БАТЕ, та се мине през една крайно несъстоятелна халфова линия в която бих отделил един Ночерино само, та се стигне до недоразумение като Робиньо. Ибра е нападател тип консуматор. Той не може да създаде положение. На него трябва някой да му подаде. Кевин не е креативен футболист. За мен ще е интересно, ако застане на върха на атаката повече. Той няма поглед върху играта. Задържа топката прекалено дълго и не подава добре. Алегри не успява да намери място на Пато, а той е богатство, което трябва да се ползва по предназначение. Не е сериозно на смяна да чака 38 -годишен футболист от който да искаш да обръща резултата. Няма никаква идея в атака. При процента, който бе вчера във владеенето на топката е просто смешно това 0-1! Добре, равенство да бе станало. И...? Преди мача с Аталанта си мислех, че Милан има сили за Арсенал. След мача с Аталанта и Интер особено - не ги виждам просто. Работата е там, че не виждам с какво ще отговори този отбор на Лацио и Юве. Не съм гледал бандата на Луис Енрике, така че не знам дали и срещу Рома имат аргументи. Милан е в дупка от която трудно ще се измъкне. Дано не съм прав.
Интер
Е, от този Интер на Раниери, че паднахме най-вече правя изводите си. Това да извадиш единственият си нападател още в 70-та минута и да държиш най-креативният си футболист резерва ... нямам коментар. Определено срама за синьо-черните в ШЛ, според мен ще се забави след като Марсилия играят много сходен футбол на италианците и очаквам сблъсъците между Дешан и Раниери да са едни от най-грозните мачове в елиминационната фаза на турнира.
Видя се може би и тактиката на Интер за скудетото.
Раниери ще изчаква от втора позиция и ще използва и най-малката възможност да се придвиже напред. Едва ли, ако Раниери спечели скудетото с тази игра някой интерист ще му се обиди. Макар, че вчера сигурно е изпилил нервите на много народ. От Интер бих отличил Рикардо Алварез. Голямо бъдеще го очаква в Европа според мен.
Намери ти кой да отличиш...Бавен тромав,отделно изпусна чист гол при 0-0 какво си му харесал не знам...А и вчера ви надиграхме тактически тактика момче...не ви дадоха дузпа и какво направихте? едно голямо нищо,но нормално вие сте свикнали все с дузпи да биете
Прав си, предните 3 мача ви бихме с дузпи, въобще всяка една наша победа е с дузпи, седемте Шампионски лиги са постигнати само с дузпи... Съжалявам подобни фенове като теб. Все гледаш да се заядеш с другите, гледай си твоя отбор, радвай му се, бъди с него в победи и загуби и остави Милан на миланистите. Веднъж биеш, друг път падаш, това е футбола. Важното е в центъра на всичко да стои любовта към любимия отбор, не ненавистта към другите. А и нали знаеш приказката - няма да е все така. Дали си горе, дали си долу, всичко в даден момент се променя. Така че не ни бери грижа за дузпите, не са ни решили нито един мач, а и като има дузпа не е ли нормално да се свири

Между другото, аз се дразня много, когато се отсъди неправилно в полза на моя отбор и смятам, че всяка победа във футбола, трябва да бъде извоювана истински. Колкото до тактиката - напълно си прав. Раниери надигра тотално Алегри. А Рики Алварез и на мен ми харесва, може би защото ми напомня донякъде на Кака.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.