Милан - Интер (15 Януари|Неделя|21:45)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Милан - Интер (15 Януари|Неделя|21:45)
Страхотно! Дано продължим в същия дух!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- metodito
- Контакти:
Милан
Ако това дерби нещо ми каза, то е, че Милан може би се отказва от титлата. Проблемите, продължавам да го твърдя са във всяка една линия. Не само, че няма на скамейката адекватни смени, но и сред титулярите има хора, които не са за Милан. Като започнем от вратарският пост, почнем със защитата, която без малко да направи беля срещу БАТЕ, та се мине през една крайно несъстоятелна халфова линия в която бих отделил един Ночерино само, та се стигне до недоразумение като Робиньо. Ибра е нападател тип консуматор. Той не може да създаде положение. На него трябва някой да му подаде. Кевин не е креативен футболист. За мен ще е интересно, ако застане на върха на атаката повече. Той няма поглед върху играта. Задържа топката прекалено дълго и не подава добре. Алегри не успява да намери място на Пато, а той е богатство, което трябва да се ползва по предназначение. Не е сериозно на смяна да чака 38 -годишен футболист от който да искаш да обръща резултата. Няма никаква идея в атака. При процента, който бе вчера във владеенето на топката е просто смешно това 0-1! Добре, равенство да бе станало. И...? Преди мача с Аталанта си мислех, че Милан има сили за Арсенал. След мача с Аталанта и Интер особено - не ги виждам просто. Работата е там, че не виждам с какво ще отговори този отбор на Лацио и Юве. Не съм гледал бандата на Луис Енрике, така че не знам дали и срещу Рома имат аргументи. Милан е в дупка от която трудно ще се измъкне. Дано не съм прав.
Интер
Е, от този Интер на Раниери, че паднахме най-вече правя изводите си. Това да извадиш единственият си нападател още в 70-та минута и да държиш най-креативният си футболист резерва ... нямам коментар. Определено срама за синьо-черните в ШЛ, според мен ще се забави след като Марсилия играят много сходен футбол на италианците и очаквам сблъсъците между Дешан и Раниери да са едни от най-грозните мачове в елиминационната фаза на турнира.
Видя се може би и тактиката на Интер за скудетото.
Раниери ще изчаква от втора позиция и ще използва и най-малката възможност да се придвиже напред. Едва ли, ако Раниери спечели скудетото с тази игра някой интерист ще му се обиди. Макар, че вчера сигурно е изпилил нервите на много народ. От Интер бих отличил Рикардо Алварез. Голямо бъдеще го очаква в Европа според мен.
Не гледах мача снощи и не знам как са играли 2-та отбора но мнението отгоре според мен е доста правилно .
И в 2-та отбора има толкова много ветерани които трябва да отидат на заслужена почивка (изкл. Санети който може да играе още няколко сезона), те може и да спечелят някое и друго дерби с опит но не стват вече за силно представяне в ШЛ примерно .Мисля че Милан и Интер трябва да похарчат доста пари ако не сега то през лятото защото им трябват доста на брой попълнения .
И в 2-та отбора има толкова много ветерани които трябва да отидат на заслужена почивка (изкл. Санети който може да играе още няколко сезона), те може и да спечелят някое и друго дерби с опит но не стват вече за силно представяне в ШЛ примерно .Мисля че Милан и Интер трябва да похарчат доста пари ако не сега то през лятото защото им трябват доста на брой попълнения .
Милито не беше на мнение, че мача трябва да завърши 0:0!

Левски завинаги в моето сърце
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Равностоен мач,Милан малко повече владееше топката,а Интер се бранеше с 10 човека на моменти,излъгаха ни,но пък в играта на Милан нямаше идея,а и как да има след като нямаме един типичен разиграващ халф,разчитаме на Боатенг,а тои не е такъв,камо ли пак да е голям играч които винаги да ни измъква,ама така ще е с тази неправилна трансферна политика...Абате е смешен играч,ван Бомел прекалено стар,Емануелсон не става за Милан...искаме Тевес,а защо не искаме играч тип Пасторе или Ернанес или пък Гансо,еи Богу не знам...поне ме успокоява това че все още сме на световния връх заедно с Реал,но кога ли пак ще доиде нашето време,а за Интер ще кажа само едно,скоро титла няма да видят...МИЛАН Е НАИ ТИТУЛУВАНИЯ ОТБОР В СВЕТА И КЗМЮ.....
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда
angelos1982 написа:Равностоен мач,Милан малко повече владееше топката,а Интер се бранеше с 10 човека на моменти,излъгаха ни,но пък в играта на Милан нямаше идея,а и как да има след като нямаме един типичен разиграващ халф,разчитаме на Боатенг,а тои не е такъв,камо ли пак да е голям играч които винаги да ни измъква,ама така ще е с тази неправилна трансферна политика...Абате е смешен играч,ван Бомел прекалено стар,Емануелсон не става за Милан...искаме Тевес,а защо не искаме играч тип Пасторе или Ернанес или пък Гансо,еи Богу не знам...поне ме успокоява това че все още сме на световния връх заедно с Реал,но кога ли пак ще доиде нашето време,а за Интер ще кажа само едно,скоро титла няма да видят...МИЛАН Е НАИ ТИТУЛУВАНИЯ ОТБОР В СВЕТА И КЗМЮ.....
Оле майко, спокойно с изказванията за титла, както е тръгнало може Интер да продължи за лигата, а вие и уникалните ви играчи да ни гледате по тв !

Като неутрален зрител очаквах много повече от това дерби.Някакси ми беше скучно откъм голови положения.Креативността в атаката и на двата отбора куцаше.Положенията,които бяха създадани бяха плод на грешките на играчите,отколкото на някакъв гениален пас или атака.Така падна и гола-грешка на Абате.Може да се каже,че Интер излъгаха Милан.
И двата отбора бяха предпазливи и излезнали с мисълта да не загубят мача.Темпото на игра беше бързо,но имаше много брак в играчите и на двата отбора.
За мен равния резултат беше най-справедлив.
И двата отбора бяха предпазливи и излезнали с мисълта да не загубят мача.Темпото на игра беше бързо,но имаше много брак в играчите и на двата отбора.
tevez написа:Като неутрален зрител очаквах много повече от това дерби.Някакси ми беше скучно откъм голови положения.Креативността в атаката и на двата отбора куцаше.Положенията,които бяха създадани бяха плод на грешките на играчите,отколкото на някакъв гениален пас или атака.Така падна и гола-грешка на Абате.Може да се каже,че Интер излъгаха Милан.
За това има тактика, изчаква се удобният момент и се нанся удара!!!!!! Никой не каза как един 38 годишен футболист и сърце на Интер направи пробива за гола ( великолепен Санети )!
Io sono interista !!!!!!!!