Джан Пиеро Гасперини е новият треньор на Интер!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Джан Пиеро Гасперини е новият треньор на Интер!

Мнениеот metodito » 25 юни 2011 01:23

Ми явно в Калчото са в процес на големи промени. Калчополи може би дава резултат, Италианските клубове са богати. На Интер няма да им е проблем и Руни сигурно да вземат.
Че Ето'о и Снайдер не са ли класа за всеки клуб?! От Мадрид Снайдер го натириха все едно не става. Вижда се колко не става.
Пък в Милан въобще не са цъфнали и вързали. В ШЛ всичко ще си проличи. Защото Наполи не бе равностоен противник, Юве въобще, а Наполи... с един Кавани само не става. Ако не бяха шитнали Куаглиарела...Единствено Лацио, ма те пък се издъниха в последната пряка. Та Милан стана шампион не правейки грешки за разлика от всички други.
Според мен за Интер трябва някой не-италианец.
За клубове като Милан и Интер не вървят малките човечета.
Надявам се на Алегри за ШЛ, но нямам добро усещане. Говоря за купа, разбира се. Или поне финал. ;)
Последна промяна от metodito на 25 юни 2011 01:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 25 юни 2011 01:25

metodito написа:Тоя до зимата. Вервайте ми!
При положение, че Юве е в кома, а Рома заспаха отново зимен сън... Милан ще е самотник на върха . Няма лошо.
Не знам к'ъв трябва да си като изтичат последните добри дни от кариерата на футболисти като Ето'о, Милито, Станкович и Маикон и разполагаш със Снайдер в средата да не назначиш треньор за тяхната класа?!
Рома по-точно се събуждат от зимният сън и мисля че този сезон ще са основен фактор в италианското първенство

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 юни 2011 01:30

metodito написа:Ми явно в Калчото са в процес на големи промени. Калчополи може би дава резултат, Италианските клубове са богати. На Интер няма да им е проблем и Руни сигурно да вземат.
Че Ето'о и Снайдер не са ли класа за всеки клуб?! От Мадрид Снайдер го натириха все едно не става. Вижда се колко не става.
Пък в Милан въобще не са цъфнали и вързали. В ШЛ всичко ще си проличи. Защото Наполи не бе равностоен противник, Юве въобще, а Наполи... с един Кавани само не става. Ако не бяха шитнали Куаглиарела...Единствено Лацио, ма те пък се издъниха в последната пряка. Та Милан стана шампион не правейки грешки за разлика от всички други.
Според мен за Интер трябва някой не-италианец.

Ами така е, в момента е момент и на сменяне на поколенията в отборите. По една или друга причина, и Милан, и Интер, и Ювентус по едно и също време подменят състава-играчи като Станкович, Милито, Матераци, Кордоба, Неста, Пирло, Индзаги, Амброзини, Дел Пиеро, Недвед, Буфон и всички останали отстъпват местата си на Ранокия, Абате, Нагатомо, Коутиньо, Тиаго Силва, Джовинко, Бонучи, Киелини (ако не го бяха разкарали). Момента за италианския футбол е доста труден и бих казал повратен, затова и никой не иска да се нагърби с голямата отговорност да се заеме с някой от големите тимове ;)
Иначе си прав-Милан беше най-малко слаб. Интер се издъни сериозно и с двата си треньора, особено с идиота Гафа Бенитес и това връчи титлата на червено-черните ;) Едно е сигурно-догодина ще е адски интересно накъде ще тръгнат нещата ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юни 2011 01:31

soilwork написа:[Рома по-точно се събуждат от зимният сън и мисля че този сезон ще са основен фактор в италианското първенство

Дано! Не ми се гледа надбягване с един кон. Колкото повече, толкова по-добре. Ще е хубаво и силни Лацио, Юве, Удине, Интер..
Искам да гледам тея мачове от Калчото, които помня. Не това, което са сега!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 юни 2011 01:37

Рома ще са най-най-НАЙ много трети, като и това им е много! :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 25 юни 2011 02:27

Дайте малко шанс на човека. Изчакайте и новите имена.

Иначе няма поколение в Италия. Посредствени са младите. Вижте им резултатите в младежките формации. Беларус, ако не се лъжа, играха полуфинал на ЕП за младежи и за малко да бият Испания. В същото време, футболистите на Скуадра jr. ги няма никакви.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 25 юни 2011 06:50

едно е сигурно Интер от 90-те май се завръща с пълна сила.Неразбории,грешки след грешки и така 10-15год,докато дойде друг Моу.На Интер му е нужно нещо специално.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 юни 2011 10:29

Дано поне не се прави на "мислител",като бразилчето.. :lol:
Успех,но мисля,че няма да ни донесе много радост...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 25 юни 2011 10:51

успех на Гасперини.Много по добър избор от колкото Михайлович-Леонардовци-Бенитовци и тем подобни некадърници.

Върни се в “Интер”