Интер е новият шампион на Европа!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Интер е новият шампион на Европа!

Мнениеот Sagittarius » 23 май 2010 01:17

Нормално,баварците са класа под Интер и разчитат на един-едничък футболист да ги мъкне нагоре.Колкото и добър да е Робен е все пак човек,а играчи като Снайдер,Милито,Майкон,Ето О и Сезар,опитните класни бойци Камбиасо и Санети - такива играчи Байерн няма,те правят разликата в класите.Впрочем аз съм на мнение,че справедливостта възтъжествува,защото Байерн изобщо не трябваше да е на този Финал след като Фиорентина ги размаза и надигра тотално,но абсолютно престъпното съдийство тогава добута Байерн до 1/4 Финал където просто имаха късмет и то много,личеше си,че са класи под Манчестър Ю,но имаха невероятен късмет в развитието на мачовете,наистина уникален късмет.Тази вечер обаче късмета ги напусна и се видя колко безпомощни бяха и не беше само до Рибери-липсата,защитата им е тромава и калпава,нападението е слабо,в халфовата линия няма идеи и креативност а само кюскането и блъскането на Ван Бомел.Може и да стига за Германия,но за ШЛ - не.Въпреки,че Интер отстрани Барса се радвам за триумфа им.Много чакаха,а и Жозе-то заслужава
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 май 2010 01:18

acmilan написа:Честито на всички фенове на Интер от един голям фен на градския им съперник и най-вече на дюрекс ;) Жозе Мауриньо отново спечели тактически двубоя и просто не се виждаше как баварците могат да спечелят.Още веднъж честито.

Мерси много това от колега(миланист) за първи път да ми честитят дадена купа ;) Благодаря ти за искерните пожелания ;)

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 23 май 2010 01:21

Господи,истина е.ИНТЕР Е НОВИЯ КРАЛ НА ЕВРОПААААААААА

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 23 май 2010 01:23

durex написа:
acmilan написа:Честито на всички фенове на Интер от един голям фен на градския им съперник и най-вече на дюрекс ;) Жозе Мауриньо отново спечели тактически двубоя и просто не се виждаше как баварците могат да спечелят.Още веднъж честито.

Мерси много това от колега(миланист) за първи път да ми честитят дадена купа ;) Благодаря ти за искерните пожелания ;)

За нищо,колега,в спорта и в частност във футбола е много важно да уважаваш големите си съперници и няма как да не честитя на теб и останалите интеристи най-ценната купа в клубния футбол ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 май 2010 01:25

radiinter написа:Господи,истина е.ИНТЕР Е НОВИЯ КРАЛ НА ЕВРОПААААААААА

ИСТИНА Е РАДИ И ОЩЕ КАК!!!!!!!! ЛУДИЯ ИНТЕР Е ОТНОВО ГОСПОДАР НА ЕВРОПА!!!!

Потребителски аватар
techobg80
Контакти:

Мнениеот techobg80 » 23 май 2010 01:42

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ !!! ИМПЕРАТОРА НА ЕВРОПА..............................
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 23 май 2010 02:46

Sagittarius написа:Нормално,баварците са класа под Интер и разчитат на един-едничък футболист да ги мъкне нагоре.Колкото и добър да е Робен е все пак човек,а играчи като Снайдер,Милито,Майкон,Ето О и Сезар,опитните класни бойци Камбиасо и Санети - такива играчи Байерн няма,те правят разликата в класите.

Голямата звезда на Интер си е Моуриньо, както във всеки негов отбор.

Честито на Интер
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Linkydj
Контакти:

Мнениеот Linkydj » 23 май 2010 02:47

Triplete!Grande Inter, Grande Jose :) , Diego Milito - Orgasmo Infinito !

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 23 май 2010 02:52

Диего Милито доказа класата си през целият сезон.Още когато играеше в Дженоа му бях фен. ;)
12 март 1912 г.

Изображение

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 23 май 2010 07:52

честито, напълно заслужена титла

Върни се в “Интер”