Интер е новият шампион на Европа!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Интер е новият шампион на Европа!
Нормално,баварците са класа под Интер и разчитат на един-едничък футболист да ги мъкне нагоре.Колкото и добър да е Робен е все пак човек,а играчи като Снайдер,Милито,Майкон,Ето О и Сезар,опитните класни бойци Камбиасо и Санети - такива играчи Байерн няма,те правят разликата в класите.Впрочем аз съм на мнение,че справедливостта възтъжествува,защото Байерн изобщо не трябваше да е на този Финал след като Фиорентина ги размаза и надигра тотално,но абсолютно престъпното съдийство тогава добута Байерн до 1/4 Финал където просто имаха късмет и то много,личеше си,че са класи под Манчестър Ю,но имаха невероятен късмет в развитието на мачовете,наистина уникален късмет.Тази вечер обаче късмета ги напусна и се видя колко безпомощни бяха и не беше само до Рибери-липсата,защитата им е тромава и калпава,нападението е слабо,в халфовата линия няма идеи и креативност а само кюскането и блъскането на Ван Бомел.Може и да стига за Германия,но за ШЛ - не.Въпреки,че Интер отстрани Барса се радвам за триумфа им.Много чакаха,а и Жозе-то заслужава
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
acmilan написа:Честито на всички фенове на Интер от един голям фен на градския им съперник и най-вече на дюрексЖозе Мауриньо отново спечели тактически двубоя и просто не се виждаше как баварците могат да спечелят.Още веднъж честито.
Мерси много това от колега(миланист) за първи път да ми честитят дадена купа

Господи,истина е.ИНТЕР Е НОВИЯ КРАЛ НА ЕВРОПААААААААА
INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
durex написа:acmilan написа:Честито на всички фенове на Интер от един голям фен на градския им съперник и най-вече на дюрексЖозе Мауриньо отново спечели тактически двубоя и просто не се виждаше как баварците могат да спечелят.Още веднъж честито.
Мерси много това от колега(миланист) за първи път да ми честитят дадена купаБлагодаря ти за искерните пожелания
За нищо,колега,в спорта и в частност във футбола е много важно да уважаваш големите си съперници и няма как да не честитя на теб и останалите интеристи най-ценната купа в клубния футбол

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
radiinter написа:Господи,истина е.ИНТЕР Е НОВИЯ КРАЛ НА ЕВРОПААААААААА
ИСТИНА Е РАДИ И ОЩЕ КАК!!!!!!!! ЛУДИЯ ИНТЕР Е ОТНОВО ГОСПОДАР НА ЕВРОПА!!!!
ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ !!! ИМПЕРАТОРА НА ЕВРОПА..............................

Sagittarius написа:Нормално,баварците са класа под Интер и разчитат на един-едничък футболист да ги мъкне нагоре.Колкото и добър да е Робен е все пак човек,а играчи като Снайдер,Милито,Майкон,Ето О и Сезар,опитните класни бойци Камбиасо и Санети - такива играчи Байерн няма,те правят разликата в класите.
Голямата звезда на Интер си е Моуриньо, както във всеки негов отбор.
Честито на Интер
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Triplete!Grande Inter, Grande Jose
, Diego Milito - Orgasmo Infinito !

- Jeff Ament
- Контакти:
Диего Милито доказа класата си през целият сезон.Още когато играеше в Дженоа му бях фен. 

12 март 1912 г.

честито, напълно заслужена титла