Можеш го и с Миньор, Жозе!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: Можеш го и с Миньор, Жозе!

Мнениеот PFCB » 29 апр 2010 15:21

Абе в Милано колко бяха засадите в ущърб на Интер, които само съдиите видяха ??? На "непобедимите" и "извънземни" отбори, които "не могат да бъдат спрени по никакъв начин" и играят "най-великият футбол виждан някога" съдиите ли са им виновни ??? А колкото до статията - СРАМ МЕ Е да се нарека Българин, заради такива "капацитети" ! :x :x :x
Последна промяна от PFCB на 29 апр 2010 15:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 29 апр 2010 15:22

AnalBreaker написа:Едно мога да кажа: Футболът загуби вчера. Не съм фен нито на едните, нито на другите, но какво се случи вчера... Барса играеше, а Интер беше с 8 човека в тяхното наказателно поле. Смятам, че само заради този мач Интер не трябва да са шампиони. Ужасен мач за гледане беше. Нещо като любопитен факт: Шави 108 паса (най-много от Барса) Милито 6 паса (най-много от Интер) ; Шави 108 паса - Интер около 60 точни подавания.

абе пич, разгледай мача на фона на целия полуфинал (включи и мача в Милано, бе)!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 апр 2010 15:22

AnalBreaker написа:
даже гола съм убеден,че е 100% от засада!!!!

Вашият 3-ти гол в Милано какъв беше?!?! Не говори само простотии.

Еми значи сме квит!

Потребителски аватар
komi
Контакти:

Мнениеот komi » 29 апр 2010 15:28

dodo7271 написа:
komi написа:Интер ми е един от най - противните отбори, но им свалям шапка, защото знаеха как да отстранят Барса и го приложиха на практика. За коментара на поредния псевдо драскач в Гонг едва ли има какво толкова да се каже. Факта, че някои хора помнят по - малко от седмица говори достатъчно. От къде се взеха тези 3 гола във вратата на Барса, бе Табаков? Когато трябваше да вкарват, италианците го направиха. Вчера беше време за защита и италианците и нея направиха. Кой да е на финал тогава? Кои отбори все още се борят и за титла и за купа? Байерн и Интер, нали? Айде да спрете да пишете комплаксарските си фенски коментарчета и да си ограничите с даването на информация за спортните фенове. Това поне го можете.

Абе, ти, без да обиждаш и да плюеш, не можеш ли да говориш за футбол? От злоба дори правописа ти е сбъркан. ТЕМАТА НЕ Е СРЕЩУ ТАБАКОВ, а ЗА ФУТБОЛА, ПОКАЗАН ОТ ИНТЕР. Нека в нея пишат нормални фенове. Ако такива няма, по-добре да я заключат.

Ако визираш това, че наричам някого "псевдо драскач", извинявай. Аз не мисля, че това е обида. Това е моето мнение за човекът, написал тази статия. Освен това аз коментирам играта на Интер - казах, че в единия мач вкарваха, а в другия се защитаваха, т.е. това е коментар за играта им. Трето, в твоя подпис стои думата "мразя". Аз не мразя никого. Още по - малко човек, който не познавам. Както казах и по - горе, това е моето мнение за статията и нейния автор. Четвърто, смятам, че правописа ми не е лош. Някоя грешчица може и да има, ама чак пък от злоба......Пето, на твое разположение съм, ако нещо не е ясно.

Потребителски аватар
techobg80
Контакти:

Мнениеот techobg80 » 29 апр 2010 15:38

г-н Табаков иди се гръмни най-добре,и ни освободи от жалкото си присъствие в тази поне досега "безпристрастна" медия ! Не знам дали Жозе ще успее и с Миньор,но знам че с подобен стил на писане,ще предизвикате интереса само на някой,който ползва вестника само когато е на зор.....
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 29 апр 2010 15:47

Ами "статията" на Стефан Стоянов , дали е много читава а ?
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 29 апр 2010 16:23

lyuboo, Само ми кажи: Хареса ли ти мачът вчера, като изключим напълно пристрастията. Това беше скучен мач. Кажи ми кой беше виновен мачът да е скучен. Един неутрален фен като мен иска да гледа футбол на световно ниво, а не "спектакъл" от В североизточна група
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
sackcho
Контакти:

Мнениеот sackcho » 29 апр 2010 16:43

peterx написа:След снощния мач Интер ми станаха симпатични.
Само заради арогантността на барса, които бяха 100% сигурни, че ще продължат.

И много бързо се забравя, че тези двубои са в два епизода. В първия Интер си свършиха по подобаващ начин работата.
Естествено е втория мач като гости да бъде тактическо надиграване.

+1
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

beloto_boro
Контакти:

Мнениеот beloto_boro » 29 апр 2010 16:46

И защо вчерашния мач да не е бил спектакъл?
Оставаш с човек по-малко и си притиснат до стената срещу един от най-силните отбори на един от най-негостоприемните стадиони. Интер се бориха за този резултат и го постигнаха. Нима италианците показа по-малко качества от Барса вчера? Отборът който показа силен характер не бе Барселона , а Интер.

Потребителски аватар
FCBrot
Контакти:

Мнениеот FCBrot » 29 апр 2010 17:21

1-во:Първия гол на Барселона НЕ беше от засада!!!
2-ро:Втория гол беше отменен заради ИГРА С РЪКА!!!Акои има някои които тренира фyтбол в тоя форум или поне малко разбира ще каже , че това НЕ Е ИГРА С РЪКА!!!Защитник чисти топката извън полето си като тя се УДРЯ ПРАВО в ръката (прибрана ПЛЪТНО до тялото) на фътболист на Барселона...ИМА ЛИ ХОРА ТРЕНИРАЛИ ФУТБОЛ ИЛИ РАЗБИРАЩИ ПОНЕ МАЛКО?!
3-то:Ако има още 1 двубой...Бърса ще мачка
Munchen ist ROT!!!

Върни се в “Интер”