Чест не му прави на Валентин Михов...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Re: Чест не му прави на Валентин Михов...

Мнениеот bultras4e » 21 апр 2010 00:25

Бижутера написа:
bultras4e написа:
Бижутера написа:Нека реват, така е още по-сладко да видиш Барса на колене...на Камп Ноу искам гол с ръка на Милито от 5 метра засада, да ги боли 8-)

Затова на Кампа мощно 5:0 и "специалния" да заминава за Манчестър.

5-0 ама на 31 февруари.... :lol:

Ще говорим другата сряда ;) Ти гледай да не изпадне Хофе
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 21 апр 2010 00:25

Сега се прибирам и баща ми ми вика че Валентин Михов бил пиян. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Незнам, колко е вярно защото не съм го гледал :?
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 21 апр 2010 00:26

Заложил е на Барса , ниския дърт плешив комарджия.
Затова ръкомахаше като диригент.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 21 апр 2010 00:28

veseo написа:
durex написа:Тва са палячовци е !!! Ако беше в обратната посока нямаше и дума да обели,ама нали е Барса...видя се че има отбори които могат да го спар и че не са толкова непобедими колкото го изкарват всички!!!!

Не отбор, а треньор, който може да ги спре ;)

Той ги подрежда,ама сложи 11 "куци коня" да играят пак няма да бият,не е само до треньора ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 21 апр 2010 00:30

Типично по български обаче си в темата! Я са писали един двама фенове на тези отбори! Останалите пишат СРЕЩУ другия отбор! :lol: :lol: :lol: ......
Иначе по темата, няма спор, че гола беше от засада, но май и на Меси и на Барса играта не вървеше, ако не се лъжа те и в кръга си в Испания направиха Х, така че, заслужена победа на Интер! Разбирам да са победили с 1-0 с гол от засада, но 3-1, не виждам за какво подпиране става въпрос! Михов иначе тука казва, че и съдиите са хора, а сега нещо промени мнението!... ;)

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 21 апр 2010 00:30

fearbless написа:Сега се прибирам и баща ми ми вика че Валентин Михов бил пиян. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Незнам, колко е вярно защото не съм го гледал :?

Май май е прав баща ти :lol:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 21 апр 2010 00:39

Барса и Реал живеят 9 месеца в заблудата Примиера Дифисион ,ето защо отпадат в Европа.Проблемът на Примиерата е ,че всички отбори са васали на Барса и Реал.

Побеждават с 0-6 Малага или Валядолид и "Мундо депортиво" и "Марка" ги засипва до небето с похвали,защото нямат нормални мачове ,срещу съперници които ги притискат ,а ги оставят да си разгирават топчицата на скорост и на свободно пространсвто.Примиера дифисион е най-скапаното първенство от топ 4,погледнете ямата в класирането между 2-я и 3-тия отбор,такава яма има само в Шотландия!
На последно място ,ако Барса и Реал играят в Калчото ,то определено и двата отбора ,биха били извън топ 5.
За финал да кажа ,че бях убеден в победата на Интер ,като дори заложих,но залога ми беше Интер да бие с 1 гол разлика ,дори си познах Куин оф де Саут и Юргорден ,нищо,надценил съм катлунските копелета!Браво на Интер,Велик Мауриньо ,страхотна преса ,смазаха ги!
Миналата година подариха на Барса да играе на финала след съдийски реверанс срещу Челси ,тази година им се върна!
А оня Вальо Михов ,защо се беше напил толкова и дрънкаше глупости след мача по ПРО БГ?!Говореше за вкарване на терена за някакви анонимници от Локо София,Миньор,ЦСКА и т.н.За това футбола ни е на такова ниво ,защото го управляват хора като Вальо Михов ,всъщност Михов не живее за футбола ,а от него, години наред ,той паразитира покрай футбола и тази вечер му беше най-голямото падение!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 апр 2010 00:46

Бижутера написа:
koki9 написа:Каквото и да бръщолевите за 3-ия гол - той бе от засада! Което означава че португалските жълти измекярчета си свършиха работата! НО има още 1 мач!!!

абсолютна засада, но така е по-сладко 8-)

Абстрахирам се от конкретния мач и конкретната ситуация,но понеже често виждам да пишеш,че със съдийска аванта победата е по-сладка,бих те попитал,ти това сериозно ли си го мислиш?Ако да,значи не си никакъв фен на футбола.Никой нормален фен не би се радвал от подарена победа.Пак казвам,не говоря за конкретния мач.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 апр 2010 00:46

pumpo написа:Барса и Реал живеят 9 месеца в заблудата Примиера Дифисион ,ето защо отпадат в Европа.Проблемът на Примиерата е ,че всички отбори са васали на Барса и Реал.

Побеждават с 0-6 Малага или Валядолид и "Мундо депортиво" и "Марка" ги засипва до небето с похвали,защото нямат нормални мачове ,срещу съперници които ги притискат ,а ги оставят да си разгирават топчицата на скорост и на свободно пространсвто.Примиера дифисион е най-скапаното първенство от топ 4,погледнете ямата в класирането между 2-я и 3-тия отбор,такава яма има само в Шотландия!
На последно място ,ако Барса и Реал играят в Калчото ,то определено и двата отбора ,биха били извън топ 5.
За финал да кажа ,че бях убеден в победата на Интер ,като дори заложих,но залога ми беше Интер да бие с 1 гол разлика ,дори си познах Куин оф де Саут и Юргорден ,нищо,надценил съм катлунските копелета!Браво на Интер,Велик Мауриньо ,страхотна преса ,смазаха ги!
Миналата година подариха на Барса да играе на финала след съдийски реверанс срещу Челси ,тази година им се върна!
А оня Вальо Михов ,защо се беше напил толкова и дрънкаше глупости след мача по ПРО БГ?!Говореше за вкарване на терена за някакви анонимници от Локо София,Миньор,ЦСКА и т.н.За това футбола ни е на такова ниво ,защото го управляват хора като Вальо Михов ,всъщност Михов не живее за футбола ,а от него, години наред ,той паразитира покрай футбола и тази вечер му беше най-голямото падение!

Искам да ми отговориш на два въпроса:

Защо това иначе толкова слабо Испанско първенство е на първо място по спечелени трофеи от най-големия европейски клубен турнир Шампионската лига(общо 12 пъти) :roll:

И защо 80% от най-големите звезди на съвременния футбол-Меси,Шави,Роналдо, Кака и т.н. играят точно в Примера Дивизион :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 21 апр 2010 00:50

Madridist написа:
pumpo написа:Барса и Реал живеят 9 месеца в заблудата Примиера Дифисион ,ето защо отпадат в Европа.Проблемът на Примиерата е ,че всички отбори са васали на Барса и Реал.

Искам да ми отговориш на два въпроса:

Защо това иначе толкова слабо Испанско първенство е на първо място по спечелени трофеи от най-големия европейски клубен турнир Шампионската лига(общо 12 пъти) :roll:

И защо 80% от най-големите звезди на съвременния футбол-Меси,Шави,Роналдо, Кака и т.н. играят точно в Примера Дивизион :roll:

Момчето е болно, лошо му е :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Интер”