Интер - Челси (1/8 финал на ШЛ)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Интер - Челси (1/8 финал на ШЛ)

Мнениеот runnersa » 18 дек 2009 17:06

tosheto1912 написа:
originalni.be написа:Дано отбора на Интер успее да ги отстрани , въпреки че ще бъде много много трудно ,
но Жозе е показал че е доста голям спец в такива невъзможни мачове :)

добре де що трудно или пак невазможно кви са тия челси да не са изванземни Интер нямат футболисти ли , треньор ли нямат?

Нямат манталитет! Ето това нямат! И в мача на Ноу Камп когато Барса бяха без 3 ключови играча това красноречиво си пролича! Затова Челси продължава без проблем ;)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 18 дек 2009 17:20

runnersa написа:
tosheto1912 написа:
originalni.be написа:Дано отбора на Интер успее да ги отстрани , въпреки че ще бъде много много трудно ,
но Жозе е показал че е доста голям спец в такива невъзможни мачове :)

добре де що трудно или пак невазможно кви са тия челси да не са изванземни Интер нямат футболисти ли , треньор ли нямат?

Нямат манталитет! Ето това нямат! И в мача на Ноу Камп когато Барса бяха без 3 ключови играча това красноречиво си пролича! Затова Челси продължава без проблем ;)

А на Челси къде им е манталитета? Я ми кажи имат ли спечелен КЕШ? Така че пишете си,само след мача да не да се криите като мишки

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 18 дек 2009 17:35

А до къде е стигал ИНтер максимум в ШЛ ? Откакто ШЛ същестува - Черси има сумати полуфинала и един фивал :!: А колко финала имат Интер :?: А колко полуфинала :?: В ШЛ :?:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 18 дек 2009 19:52

Естествено очаквам Челси да отстрани Интер.Татко Карло все пак е турнирен боец ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
BLOODRAYNE87
Контакти:

Мнениеот BLOODRAYNE87 » 18 дек 2009 20:03

Челси ще победят и в двата мача

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 18 дек 2009 20:13

Siegfried написа:А до къде е стигал ИНтер максимум в ШЛ ? Откакто ШЛ същестува - Черси има сумати полуфинала и един фивал :!: А колко финала имат Интер :?: А колко полуфинала :?: В ШЛ :?:

И аз това имах предвид манталитета им е, че когато играят с отбори като Барса например не изглеждат като българско селско отборче дошло на Армията или Герена ;) И да не се криеш ти накрая като за пореден път ви разкрият ;)
Сещам се за 1 хубав пример който дава сравнение между манталитета на Челси и Интер: Преди 2 години Интер игра с Ливърпул и загуби с общ резултат 0:3 абсолютно безлично както винаги когато играе с такива съперници. Миналата година играха Челси и Ливърпул и се сещащ какви мачове изнесоха и 2 отбора! Ето в това е разликата! Така, че си свали очилата и приеми реалностите! ;)

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Мнениеот tzloko » 18 дек 2009 22:49

durex написа:Време е да заковем тъпите англичани :twisted:

Хаха смешки Челси ще ви бият като скинар мангал
Изображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 19 дек 2009 00:04

Казах накрая ще си говорим пак!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 дек 2009 01:17

Siegfried написа:А до къде е стигал ИНтер максимум в ШЛ ? Откакто ШЛ същестува - Черси има сумати полуфинала и един фивал :!: А колко финала имат Интер :?: А колко полуфинала :?: В ШЛ :?:

Ко имат ЧелсИ??????!!!! Е тука ме разби!Сумати полуфинали?!Айде изброй ми ги тия "СУМАТИ" полуфинали!Защото аз помня един друг отбор на Челси,за който беше успех да играе в евротурнирите,а тогава имаше ШЛ.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 дек 2009 23:26

W84me написа:

Ко имат ЧелсИ??????!!!! Е тука ме разби!Сумати полуфинали?!Айде изброй ми ги тия "СУМАТИ" полуфинали!Защото аз помня един друг отбор на Челси,за който беше успех да играе в евротурнирите,а тогава имаше ШЛ.

Кво им се обесняваш на тия "разбирачи" аман от такива...казах след мачовете ще си проличи!

Върни се в “Интер”