Шокиращо признание на Бобо Виери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Re: Шокиращо признание на Бобо Виери

Мнениеот Gutev » 07 ное 2009 13:37

durex написа:Като ви чета на повечето коментарите и ме избухва на смях...то се вижда кой е най-добър в Италия.Показваме го с играта си .Все Интер ви е в устата,а и автора на темата не се обоснова от къде е тази информация и от тогава ми стана ясно,колко истина има.Така че Ювета Мувета дерзайте,защото сте зад Интер

Ако не си видял, в новината пише пред кое издание го е казал

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 ное 2009 13:43

Тва са пълни глупости :lol: Ако беше така нямаше да чака толкова години,а щеше да го каже по рано.Както и да е мислете си каквото си искате :)

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 07 ное 2009 17:51

durex написа:Като ви чета на повечето коментарите и ме избухва на смях...то се вижда кой е най-добър в Италия.Показваме го с играта си .Все Интер ви е в устата,а и автора на темата не се обоснова от къде е тази информация и от тогава ми стана ясно,колко истина има.Така че Ювета Мувета дерзайте,защото сте зад Интер

Повярвай Юве никога няма да е зад Интер ;)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 07 ное 2009 20:17

storm написа:

Нали знаеш че най-обичаните отбори в Италия са Интер и Ювентус...Така че нито Интер може да е зад Юве така и обратната.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 ное 2009 00:01

durex написа:
storm написа:

Нали знаеш че най-обичаните отбори в Италия са Интер и Ювентус...Така че нито Интер може да е зад Юве така и обратната.

Колега,като сте много обичани,защо на Сан Сиро има повече фенове на мачове на Милан?Милан е най-популярният италиански клуб в света,в Китай е дори най-популярният клуб в световен мащаб.В Италия Ювентус има най-много фенове,не знаех,че Интер са толкова популярни :mrgreen:
Последна промяна от acmilan на 08 ное 2009 09:21, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 08 ное 2009 00:31

Отборът с най-много фенове в Италия е ИНТЕР, след това са ЮВЕ, след това МИЛАН. В Световен мащаб най-обичани са Манчестър Юн, след това Реал, после Юве... ИМа си статистики за тия неща.. така че не наабутвай Милан там. Аз съм от Рома, но гледам реално на нещата и не си измислям.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 ное 2009 09:09

Flash1912 написа:Отборът с най-много фенове в Италия е ИНТЕР, след това са ЮВЕ, след това МИЛАН. В Световен мащаб най-обичани са Манчестър Юн, след това Реал, после Юве... ИМа си статистики за тия неща.. така че не наабутвай Милан там. Аз съм от Рома, но гледам реално на нещата и не си измислям.

Именно,има си статистики,които показват това,което съм написал,нищо не си измислям.Реал Мадрид с най-много фенове в Европа
13.02.2008 13:43
Ювентус е загубил 1,4 млн. фенове в последните 2 години, показа проучване в Италия преди два дни. Въпреки това Старата госпожа е на трето място по фенска маса в Европа. Пред нея са единствено Барселона и Реал Мадрид. Шампионът на Испания е клуба с най-много привърженици на стария континент - цели 20 млн.

Проучването направи немската фирма "Спорт Файв", която се занимава със спортен маркетинг. Първите две места са за испанските колоси Реал Мадрид и Барселона. Кралският клуб е начело с 20 млн. фенове, от които половината са в Испания.

Барселона има 19 млн. привърженици в Европа. Интересното е, че по-голямата част - 60% са в чужбина. Едва 40% са испанци. Ювентус е на третата позиция със 12 млн. фенове. Над 2/3 от тях са италианци.

Следват Милан и Интер. Миланските клубове имат общо 16,8 млн. фенове, от които 9,2 млн. са на росонерите и 7,6 млн. - на нерадзурите. И при двата клуба по-голямата част от привържениците са местни.

Шампионът на Англия Манчестър Юнайтед идва едва на шесто място в подреждането. Червените дяволи са със 7,5 млн. фенове из Европа. От тях 4,12 млн. са запалянковците от Англия, а 3,38 млн. живеят в чужбина.

Клуб Фенове млн. В страната В чужбина
1 Реал Мадрид 20 50% 50%
2 Барселона 19 40% 60%
3 Ювентус 12 76% 24%
4 Милан 9.2 60% 40%
5 Интер 7.6 78% 22%
6 Манчестър Ю 7.5 55% 45%
7 Байерн 7.0 80% 20%
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 ное 2009 09:14

Първодивизионният италиански футболен отбор АС Милан е най-обичан от запалянковците в Китай, сочи социологическо проучване, чиито резултати бяха публикувани днес.

Около 30 процента от анкетираните са посочили АС Милан за свой любим отбор, като италианският отбор изпреварва Реал (Мадрид) - 22,4 процента, Манчестър юнайтед - 21,6 процента.

Между посочените на първо място 15 футболни отбора фигурират 10 европейски клуба (4 от Англия, 3 от Италия, 2 от Испания и Байерн (Мюнхен) от Германия) и 5 клуба от Китай. Анкетата е направена между мъже на възраст от 15 до 54 години в 11 града от Китай.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 ное 2009 09:15

Барселона е най-обичаният клуб в Европа
17.03.2009 13:39

Испанският Барселона е отборът с най-много привърженици в Европа. Това показа проучване за сезон 2008/09 на немската компания "Шпорт унд Маркт", специализирана в спортни проучвания. Каталунците имат 44 млн. фенове. Те изпреварват Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед, които допълват тройката.

Годишното проучване е направено на базата на 10 000 фенове на футбола в 16 страни в Европа. Запалянковците са на възраст между 15 и 69 години. Те са от Германия, Великобритания, Франция, Италия, Испания, Полша, Португалия, Холандия, Турция, Чехия, Унгария, Гърция, Швейцария, Австрия, Русия и Хърватия.

Каталунците имат 44,2 млн. привърженици, но броят им е намалял в сравнение с миналата година. Същото важи и за втория Реал Мадрид, който има 41 млн. фенове. За сметка на това Манчестър Юнайтед увеличава базата си от запалянковци и вече има 37,8 млн. Челси е на четвъртата позиция.

Изключителен е фактът, че на пето място е руския Зенит. Отборът от Санкт Петербург е с 23,9 млн. фенове и изпреварва колоси като Ливърпул, Милан, Байерн, Ювентус и Арсенал. Зенит е един единствен път шампион на Русия и има два международни трофея - Купата на УЕФА и Суперкупата на Европа. Руснаците се изкачиха с 5 места нагоре в подреждането в сравнение с миналия сезон, благодарение на увеличението с 8,5 млн.

Развитието на руското първенство е огромно и не е случайно, че в първите 20 най-обичани отбора в Европа има цели 4 тима от Висшата Лига. Интересното е, че голяма част от феновете в Русия са жени. Четири клуба имат изявена фенска маса сред нежния пол.

Най-много фенки има турския Галатасарай. При този клуб женската аудитория дори е по-голяма от мъжката. Цели 54% от привържениците са жени. Италианският Милан също има много привърженички - 50% от общия брой, който е 21 млн.

"Шпорт унд Марк" направи проучване и на фенската аудитория в другата голяма люлка на футбола - Южна Америка. И там Барселона е най-популярен. Каталунците имат 25,4 млн., а Реал Мадрид е втори с 23,7 млн.

Най-популярните клубове в Европа (в млн. фенове)

Клуб Държава Фенове
Барселона Испания 44,2
Реал М Испания 41
Манчестър Юн Англия 37,6
Челси Англия 25,6
Зенит Русия 23,9
Ливърпул Англия 23
Арсенал Англия 21,3
Милан Италия 21
Байерн Германия 19,8
Ювентус Италия 17,5

Отборите с най-много женски привърженици

Клуб Държава % фенове
Галатасарай Турция 54
Милан Италия 50
Челси Англия 49,7
Фенербахче Турция 45,5
Спартак М Русия 44,5
Динамо М Русия 40,4
Зенит Русия 39,8
Ювентус Италия 39,4
ЦСКА М Русия 38,9
Реал М Испания 37,5

Най-популярните отбори в Южна Америка (в млн. фенове)

Клуб Държава Фенове
Барселона Испания 25,4
Реал М Испания 23,7
Манчестър Юн Англия 19,4
Милан Италия 15,1
Интер Италия 11,3
Челси Англия 11,2
Ливърпул Англия 10,7
Ювентус Италия 10,6
Арсенал Англия 9,7
Байерн Германия 8,9

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 ное 2009 09:20

Съжалявам,че копирах три статистики и наводних темата,но исках да докажа твърденията си.Милан е най-популярният италиански клуб в света,в Италия е Ювентус.До голяма степен,според мен,това е факт поради успехите на двата отбора съответно на Милан в Европа и света и на Ювентус в Италия.Така че на колегата флаш1912 ще му кажа,че май не набутвам Милан никъде,знам,че всички много ги боли,защото Милан е номер едно в света,но какво да се прави :)

Върни се в “Интер”