Guinness Cup: Ювентус - Интер (7 Август | Сряда | 01:30)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- whack
- Контакти:
Re: Guinness Cup: Ювентус - Интер (7 Август | Сряда | 01:30)
Абе хора я се стегнете , Ювентус въобще не е някой невероятен отбор ,който не може да бъде победен,от когото и да е...Щели да бият с 6-1 с не знам си колко на 0...Вие нормални ли сте? Калчото е поне 1 класа зад първите 3 първенства ,така че да си шампион там в момента не означава ,че си европейски гранд.А от друга страна това са просто контроли дори и 5-11 да бе завършил този мач не означава нищо.Тук се играе с по-малко раздаване ,комбинативност на МАХ и тактически настройки при определен резултат и игра на противника срещу теб.Аз лично вярвам в Мадзари и в методите му и въобще виждането му за играта футбол.В момента той има златен шанс,никой от феновете на отбора не изисква трофей на 100% .И напрежението върху него и отбора ще е далеч по-малко от предходните години.Надявам се това да им повлияе в положителна насока и в края на сезона да сме с едно прилично постижение от към класиране в Серия А и Купата на страната,и най-важното според мен - с обигран отбор,който да си постави вече по-големи цели за следващия сезон в Европа.Защото без Интер там ,Италия никога не може да доближи дори по коефицент ,а какво остава по класа отборите от Англия,Испания и Германия.
FC Internazionale Milano!
donDiego написа:bobby123 написа:А, бе, много фенове на дъртата мастия има тука. Праскаме ви само 1-2
Мичтьитьи съ бизплатни,реалността сурова...6-1
Безплатни са верно, ама и с дузпи е добре

Леевски, оле

whack написа:.Аз лично вярвам в Мадзари и в методите му и въобще виждането му за играта футбол.
Явно не си гледал как наполи играе срещу по-силните отбори в калчото ... ръгане, блъскане, ритане, бутане ... селски номерца, на селски треньор. Това можеш да очакваш и от твоя Интер.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
3:0 4:1 6:1 кво стана бе разбирачи?Нали тоя мач щяхте да ни попилеете хахаха.Излезнахте с всичко най-добро на терена и нямахте удар във вратата освен фаула на Пирло.
Победихме юве с тяхното най-силно оръжие- ДУЗПИТЕ
)))
Победихме юве с тяхното най-силно оръжие- ДУЗПИТЕ

INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/