30 титли (или не знам ,колкото кажете) = 2 КЕШ,ШЛ
18 титли = 3 КЕШ,ШЛ
ПС:Май Калчополи си беше на мястото,когато фактите говорят....и феновете на "госпожата" трябва да мълчат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
storm написа:Аз ви казвам, че тоя мач е 5 пъти по маловажен за нас, от колкото следващия, а вие тръгвате да реплекирате с "ама ако ви бием друго ще говорите".. Ем бийте ни, ще е исторически за вас сезон, ако успеете да биете Ювентус два пъти в рамките на една година, не знм от колко десетилетия не ви се е случвало, а изобщо не знам дали се е случвало..
Авалокитешвара написа:storm написа:Аз ви казвам, че тоя мач е 5 пъти по маловажен за нас, от колкото следващия, а вие тръгвате да реплекирате с "ама ако ви бием друго ще говорите".. Ем бийте ни, ще е исторически за вас сезон, ако успеете да биете Ювентус два пъти в рамките на една година, не знм от колко десетилетия не ви се е случвало, а изобщо не знам дали се е случвало..
2003-2004 г. е последният ни дубъл над вас. 3:1 в Торино (опаа) есента и 3:2 в Милано пролетта
storm написа:Авалокитешвара написа:storm написа:Аз ви казвам, че тоя мач е 5 пъти по маловажен за нас, от колкото следващия, а вие тръгвате да реплекирате с "ама ако ви бием друго ще говорите".. Ем бийте ни, ще е исторически за вас сезон, ако успеете да биете Ювентус два пъти в рамките на една година, не знм от колко десетилетия не ви се е случвало, а изобщо не знам дали се е случвало..
2003-2004 г. е последният ни дубъл над вас. 3:1 в Торино (опаа) есента и 3:2 в Милано пролетта
2004-2013 (eвентуално) това е почти десетилетие..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта