Интер - Милан (24 Февруари | Неделя |21:45)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Интер - Милан (24 Февруари | Неделя |21:45)
Милан имаха по-чистите положения през първото и можеха да водят с повече, но промените на Страма изравниха играта. Не знам защо въобще беше разменил двата бека през първото та и тротинетката и Капитана се мъчиха 45 мин. Добро включване на Скелото както и на Кузманович. Следва трудно гостуване което трябва да се вземе предвид прекия мач между Милан и Лацио.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
1912chaflio написа:Мача ще го разделя на две ,първото Милан ни разпори и само трябва да блатодарим на Ханданович че ни оттърва от разгром.
Второто ние бяхме по добри и търсихме победата до края ,Страмачони улучи смените и нещата му потръгнаха-все пак съм на мнение че трябва да си ходи ,защото отборът за толкова време няна никакъви идеи как да играе и да води играта а за постоянство да не говорим .
Страма не трябва да си ходи, ако не си разбрал Интер са в лека финансова криза и немогат да си позволят скъпи играчи от порядъка на 20-30 милиона !
С тези футболисти , това е почти тавана, единствено не съм съгласен с продажбата на Coutinho !
Ха-ха уникално следене на мачовете правят италианците
Обаче в това студио са ги подлагали на големи изпитания

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/tinymce/rado/interbalo1.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://news.data.bg/storage/news/2013-02-25/443182_300x0.jpg[/wrapimg]
Какво пише там?
ehh написа:Какво пише там?
Ти захвърли нашата фланелка. Неблагодарният Балотели винаги ще бъде обиждан от нас
Фланелката, която ти донесе слава, не е за захвърляне. Тя трябва да бъде уважавана.
Значи няма нищо расистко по тях? Защото гледам някакви изпънати ръце, банани...
По плаките - не, но това с банана и сигурните маймунски скандирания е стигало.
tevez написа:По плаките - не, но това с банана и сигурните маймунски скандирания е стигало.
Май е нямало маймунски скандирания. ***** Норд преди срещата е предопредила да не се пеят песни на расистка основа.
durex написа:tevez написа:По плаките - не, но това с банана и сигурните маймунски скандирания е стигало.
Май е нямало маймунски скандирания. ***** Норд преди срещата е предопредила да не се пеят песни на расистка основа.
Не мога да съм категоричен.
Знам само, че той им е отговорил по този начин: Балотели обаче им отговори, като при прибирането си към тунела се хвана за гениталите си.
Друг лозунг е гласял, че "Няма черни италианци".