Като цяло мача беше доста скучен. Е, за феновете на двата отбора едва ли е било така, но за мен... Едва не заспах, ама любопитство... какво да се прави!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Madridist написа:MORSKI написа:Тук ти доказахме, че има поне 5,6 играча които имат повече мачове от Занети... И значат също отлкова много за отборите си, така че споко...
Честита титла, радвай се, но не говори глупости
Така е, само ще кажа, че Раул за 15 години в Реал е спечелил толкова Шампионски лиги,колкото Манчестър Юнайтед, Интер и Барселона за цялата си история. По триНормално да се радва човека, след като отбора му е на върха на Европа. Сигурно за 30 път го казвам днес-ЧЕСТИТО на Интер
![]()
![]()
durex написа:Ей непомня от кога не съм плакъл така както тази вечер голяма радост...15г го чакам тоя момент Браво на отбора и треньора,че ни подариха тая вечер!!!
Madridist написа:durex написа:Ей непомня от кога не съм плакъл така както тази вечер голяма радост...15г го чакам тоя момент Браво на отбора и треньора,че ни подариха тая вечер!!!
Това се казва истински фен-с отбора и в тъга и радост. Направо ми напълниха душата,като гледах как играчи и фенове повече плачат отколкото се радват.
Visca_El_Barca написа:Като цяло мача беше доста скучен. Е, за феновете на двата отбора едва ли е било така, но за мен... Едва не заспах, ама любопитство... какво да се прави!?
PFCB написа:Раул има 550 мача за Реал, Дел Пиеро има 456 за Юве, Тоти има 442 за Рома, а Гигс има 558 за Юнайтед, Малдини има 647 за Милан, Костакурта има 458 за Милан, Барези има 351 за Милан. Това е много по-малко от 700
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта