Ювентус - Интер 1:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ювентус - Интер (13 Февруари/Неделя/21:45)
Честито Ювентинциииии много се радвам че им намазахме ските на тия.Много високомерни бяха преди тоя мач даже един обесняваше как ние сме шампиона на серия Б а те всемогъщия италиянски шампион как ние сме били звяра а те красавицата.Е показахме им кои са ЮВЕНТУС.Много съм щастлив и даже и да сме зад Интер кво ни пречи да се кефиме на победата а durex
Доколенко написа:Честито Ювентинциииии много се радвам че им намазахме ските на тия.Много високомерни бяха преди тоя мач даже един обесняваше как ние сме шампиона на серия Б а те всемогъщия италиянски шампион как ние сме били звяра а те красавицата.Е показахме им кои са ЮВЕНТУС.Много съм щастлив и даже и да сме зад Интер кво ни пречи да се кефиме на победата а durex
Една победа нищо непроменя нали знаеш
Много много слаб мач
Интер за първи път се срешна в това нещо наречено топка и незнаеше кво да го прави. Юве и те не направиха нищо особенно но заслужено победиха да им е честито
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
durex написа:Доколенко написа:Честито Ювентинциииии много се радвам че им намазахме ските на тия.Много високомерни бяха преди тоя мач даже един обесняваше как ние сме шампиона на серия Б а те всемогъщия италиянски шампион как ние сме били звяра а те красавицата.Е показахме им кои са ЮВЕНТУС.Много съм щастлив и даже и да сме зад Интер кво ни пречи да се кефиме на победата а durex
Една победа нищо непроменя нали знаешАко вие се задоволявате само с победи срещу нас,е то ние не се задоволяваме само с това,а се стремим винаги към върха,както в Италия,така в Европа и Света
А тва си беше чисто надиграване на треньорите,т.е. Дел Нери показа как се печели със защитна игра.
Кеф ми е защото бяхте много високомерни преди мача за това едва ли не излизате срещу някой средняшки отбор.
Доколенко написа:durex написа:Доколенко написа:Честито Ювентинциииии много се радвам че им намазахме ските на тия.Много високомерни бяха преди тоя мач даже един обесняваше как ние сме шампиона на серия Б а те всемогъщия италиянски шампион как ние сме били звяра а те красавицата.Е показахме им кои са ЮВЕНТУС.Много съм щастлив и даже и да сме зад Интер кво ни пречи да се кефиме на победата а durex
Една победа нищо непроменя нали знаешАко вие се задоволявате само с победи срещу нас,е то ние не се задоволяваме само с това,а се стремим винаги към върха,както в Италия,така в Европа и Света
А тва си беше чисто надиграване на треньорите,т.е. Дел Нери показа как се печели със защитна игра.
Кеф ми е защото бяхте много високомерни преди мача за това едва ли не излизате срещу някой средняшки отбор.
-
botev.forevar
- Контакти:
слаб мач за наште.направо ниамам думи.дано си вземат поука и заиграят както трябва
Нали знаете,че мача е уреден... 
da12 написа:Матри ще ви матира, а Алекс ще ви довърши 2-0 и сбогом скудето.
Казах ли ви, че Матри ще ви матира
durex написа:Високомерни,кога сме били високомерни при условие,че се играе дербито на Италия, по-смешно нещо неможа ли да измислиш?
Доообре виж един по горе кво е писал.Шампиона на серия Б срещу шампиона на Италия.И това ако не е високомерие.Сега обаче същия този смешко го няма да коментира мача
Доколенко написа:durex написа:Високомерни,кога сме били високомерни при условие,че се играе дербито на Италия, по-смешно нещо неможа ли да измислиш?
Доообре виж един по горе кво е писал.Шампиона на серия Б срещу шампиона на Италия.И това ако не е високомерие.Сега обаче същия този смешко го няма да коментира мача
E тогава защо ни слагаш всички под общ знаменател