Помогнете ми да убедим Wesley Sneijder да остане в Интер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: Помогнете ми да убедим Wesley Sneijder да остане в Интер

Мнениеот haiobaio » 02 авг 2011 13:31

ОСТАНИ, БЕ, УЕСЛИ SNEIJDER, ОСТАНИ

100 процента ще остане вече.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 02 авг 2011 13:31

ultracska92 написа:Ти българин ли си ли жабар?

Ми жабар е, къв да е?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 авг 2011 13:32

На кой му пука за Интер???? :evil: :evil: :evil:
Е такива фенове като вас никога не съм ги разбирал!!Интер и ние- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: -пълен смях!!
Изображение

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 02 авг 2011 13:32

"Мирър": Интер прие офертата на Манчестър Юнайтед за Снайдер, Бербатов пак замесен

Един от най-големите трансферни удари на това лято - преминаването на звездата на Интер Уесли Снайдер в Манчестър Юнайтед, може да стане факт до края на седмицата. Според вестник "Мирър" ръководството на "нерадзурите" е приело офертата на "червените дяволи" за халфа. Предложението на шампионите в Премиър лийг е на стойност над 30 милиона паунда. От Интер ще дадат разрешение на Снайдер да започне преговори с Манчестър Юнайтед за личните си условия. Именно заплатата на холандеца обаче може да се окаже голямата спънка за трансфера му на "Олд Трафорд". Снайдер не желае орязване на своето възнаграждение, но ситуацията е усложнена от факта, че в Италия играчът се възползва от изключително благоприятните данъчни облекчения. За да получава идентична заплата в Англия, Снайдер ще трябва да прибира по 190 000 паунда седмично - нещо, което по никакъв начин не се вписва в структурата на заплащанията на "Олд Трафорд". В Манчестър Юнайтед обаче са обмислили схема на заплащане с щедри бонуси в хода на целия контракт на Снайдер. Освен това в Англия холандецът ще получава много по-голям процент от рекламни права.

Според "Мирър" в Интер са обмисляли варианта Димитър Бербатов да бъде включен като част от сделката и българинът да бъде трансфериран в обратна посока. "Нерадзурите" обаче са предпочели да получат цялата сума за Снайдер и след това отделно да преговарят за привличането на Бербатов.

Това е от спортала. Друг е въпросът, колко е истина тая статия :)

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 02 авг 2011 13:33

Интер бавно и сигурно се връща към старата си позиция на 3-ти отбор в Италия. Снайдер ако има малко акъл, ще се махне. Няма защо да му даваме грешни съвети. Ман.Юн е идеалният отбор за него. ;)

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 02 авг 2011 13:34

cska_90 написа:На кой му пука за Интер???? :evil: :evil: :evil:
Е такива фенове като вас никога не съм ги разбирал!!Интер и ние- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: -пълен смях!!

На мен ми пука за Интер, проблем?

Потребителски аватар
mit@k@_88
Контакти:

Мнениеот mit@k@_88 » 02 авг 2011 13:36

От „Олд Трафорд” обаче няма как да поемат заплатата на звездата, която се равнява на около 190000 лири на седмица. В Италия Снайдер се ползва от сериозни данъчни облекчения и едва ли ще се съгласи на по-ниска заплата. В Юнайтед обаче са готови да предложат атрактивна финансова схема, в която ще има голям брой бонуси за играча.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 авг 2011 13:37

MERDA INTER!
Va fan culo!! ;) ;)

Аре стегнете се малко- и си подкрепяйте БГ отборите!!Да ви таковам и измилените отбори-дето сте ги гледали само на ракия и салата у вас! ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 авг 2011 13:43

ultracska92 написа:Ти българин ли си ли жабар?

Кво се заяждате с човека? Вярно, че е глупаво и наивно да мисли, че може да промени мнението на даден играч ако ще да си удари задника в тавана... ама това дали ще симпатизира на интер или на някой Български отбор си е негова работа...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Интер”