Интер - Байерн Мюнхен (23/02/2011/21:45)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Интер - Байерн Мюнхен (23/02/2011/21:45)
Ами да но мача с баварците ще е доста тежък,трябва ни опита,който има Станкович,а и има силен шут и ще опитва далечни удари.Да не говорим,че ако Снайдер не играе 100% Станко е титуляр. За Мота,там нещата са на кантар,защото ако на левия бек играе Санети,а не Киву,то Мота ще е титуляр.Все пак зависи и от схемата на игра с която ще излезем,колкото до Пандев просто няма друга алтернатива при условие,че Милито е контузен,а Пацини неможе да взима участия в ШЛ ще трябва да се задоволим с македонеца,който изнесе не лош мач в събота.
NeRaDzYrA написа:Пич, недей да учиш Дурекса как се правят теми, бая повече от тебе е пускал..
п.с.Иначе за мача очаквам слаба и безидейна игра от двата отбора.За жалост сме достя ялови в атака, със безидейна халфова линия и много контузени играчи..Мисля, че 0-0 е добър резултат
Той е правел теми и знае как се правят,но тая му е номер 1 отзад напред тв пряко излъчване няма,статистика между 2-та отбора-няма,текст никакъв,но както иска негово право е

Делукс,просто оставих темата да не е цветуща,а колкото до тв излъчването много рядко съм писал по коя тв ще ни дават,ами по D+ ще ни дават от 21:45,студиото започва 21:00 

durex написа:Делукс,просто оставих темата да не е цветуща,а колкото до тв излъчването много рядко съм писал по коя тв ще ни дават,ами по D+ ще ни дават от 21:45,студиото започва 21:00
Няма проблем

Победа за Байерн.Когато се теглеше жребия, исках Интер за някой от немските отбори.Късметчето изтегли Байерн.
Байерн няма дори да допуснат и попадение.
Байерн няма дори да допуснат и попадение.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Колкото и да ми се иска Интер да бият мисля, че няма да успеят да се опазят от нападателите на Байерн.
Като прогноза може би 1:1 или 1:2
Като прогноза може би 1:1 или 1:2
- blahi_m
- Контакти:
мобе би минимална победа или 2-1 винаги съм оптимист макар че сега никой не би ме обвинил ако не съм 

Геройски хикс във Милано , на реванша Байерн (Мюнхен) ще вземе своето- 1:1 !
Здраво мачкане и 2:0 за ИНТЕР! Просто тази година много хора не вярват, но ИНТЕР ще играе финал! Класата и умението на отбора в елиминациите ще са ключови! Дано само Снайдер е здрав! Форца ИНТЕР!!!!
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
Просто Байерн трябва да продължат! Когато се тегли жребият, тренер ви бе Рафа и давах шансове 80 на 20 за Байерн, сега са намалели шансовете, разбира се. Ако защитата на Байерн, не направи някакви глупости, няма да имаме проблеми.
Все пак при преки елиминации, трябва да се има винаги едно на ум!
Все пак при преки елиминации, трябва да се има винаги едно на ум!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]