Официално: Интер уволни Бенитес
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Вън бездарника Рафа Бенитез от Интер !!!
Тука колкото и да дъвчем няма смисъл! Ясно е че тоя е пълен неграмотник, бездарник и некадърник! Дано скоро си замине! Буквално и преносно!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Милан приземи Интер.
Милан върна Интер там, където му е мястото.
Предстои Калчополи 2.
Предстои Калчополи 2.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Синя Гордост
- Контакти:
daniel875 написа:Милан приземи Интер.
Предстои Калчополи 2.
В предишните 3-4 години победа не можехте да сънувате дори,нагли копеленца. Излязохте от мишите си дупки и се взехте много на сериозно.Да не стане и тая година като предишните-нулеви.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест
За мен Бенитез е много жалък треньор. Не съм за Интер, но това е много жалко! Същия този отбор, който преди една година изглеждаше като непобедим сега е МНОГО ЗЛЕ. Определено Рафа не е за италианския футбол. 
Синя Гордост написа:daniel875 написа:Милан приземи Интер.
Предстои Калчополи 2.
В предишните 3-4 години победа не можехте да сънувате дори,нагли копеленца. Излязохте от мишите си дупки и се взехте много на сериозно.Да не стане и тая година като предишните-нулеви.
Ей пич преди 2 години Милан отново биха Интер с 1:0 с гол на Роналдиньо
LSFC 1914 написа:За мен Бенитез е много жалък треньор. Не съм за Интер, но това е много жалко! Същия този отбор, който преди една година изглеждаше като непобедим сега е МНОГО ЗЛЕ. Определено Рафа не е за италианския футбол.
Определено не е за никакъв футбол... съсипа Ливърпуул и се оправдаваше,че нямало пари за трансфери... сега е на път да направи това и с Интер.Дано Морати го изгони по-скоро!
Да си ходи в Испания ...
Синя Гордост написа:daniel875 написа:Милан приземи Интер.
Предстои Калчополи 2.
Виж сега мой човек и двамата сме левскари, но Интер няма нищо общо с Левски. Това го казвам, за да знаеш. Интер е нещо подобно на ЦСКА. Отбор, заченат по изкуствен начин. Така, че те съветвам да си смениш чуждестранния отбор. Милан винаги е бил повече от Интер. Милан просто си е Милан. Не може Интер ако е сериозен отбор 45 години, да не може да спечели КЕШ при положение, че имаха изключителни играчи. Ами съжалявам, ако не беше Калчополи, Интер нямаше изобщо да вземе шампионска титла или пък КЕШ.
Милан ще съществува, защото е Милан. Интер няма нищо общо с Милан. Единственият шанс на Интер да си спечели нов изкуствен ореол в Италия и Европа, който все още им помага, но след време няма да го има, е да направят ново Калчополи. Прав е привърженика на Юве. Само, че това Калчополи трябва да е насочено вече към третия отбор - именно Интер.
Последна промяна от daniel875 на 15 ное 2010 00:18, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Синя Гордост
- Контакти:
LSFC 1914 написа:Синя Гордост написа:daniel875 написа:Милан приземи Интер.
Предстои Калчополи 2.
Ей пич преди 2 години Милан отново биха Интер с 1:0 с гол на Роналдиньо
Имам впредвид въобще ,пич. Няма титли ,няма купи,има само загуби с по 3-4 гола разлика.Тогава дори и след тази загуба с 1-0 Интер беше сигурен шампион.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест
Бенитез наистина е меганекадърник.Разликата между Жозе и Рафа е стряскаща.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Дано се върне при нас в Пуул,искрено се моля за това!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.