Отнемат титлата на Интер от 2006 година?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Отнемат титлата на Интер от 2006 година?

Мнениеот child in time » 08 апр 2010 22:51

И я дават на Юве? :) :) :) 1ви Април мина! Не вярвам да се случи! :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 09 апр 2010 00:04

Дори и да я отнемат няма да я дадат на никого, ще стане както с предходната - без шампион. Пък и никой романист(включително и аз)не би се радвал на такава титла, и то 5 години след сезона, с който върви. Просто е смешно.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 апр 2010 01:19

Corwin написа:Дори и да я отнемат няма да я дадат на никого, ще стане както с предходната - без шампион. Пък и никой романист(включително и аз)не би се радвал на такава титла, и то 5 години след сезона, с който върви. Просто е смешно.

Ааа,недей така,има фенове на един отбор,които се гордеят с такива титли :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 апр 2010 01:27

techobg80 написа:Това всичко е от болната фантазия на президентите ма борещият се за 7мо място Ювентус и клуба на пенсионера Милан ! Не могат да преглътнат хегемонията на Интер, при равни начала в последните години и това е. Единствено Рома имат потенциала, но не и ресурсите според мен(поне на този етап) да се борят честно за Скудетото. Всичко ще си дойде на мястото на 13ти,когато е изслушването, а дотогава-чешете си езиците, не ми пречите, то без друго няма на какво да се радвате.......

Ще ти изредя юношите в примаверата,наречена Интер:Франческо Толдо-38 г.,Иван Кордоба-33,Хавиер Санети-36,Марко Матераци-36,плюс 30-31-годишните:Деян Станкович,Лусио,Жулио Сезар,Давид Суасо,Естебан Камбиасо,Диего Милито,Валтер Самуел,Кристиян Киву.Не е ли малко несериозно да наричаш Милан пенсионерски отбор,при положение,че твоите любимци далеч не са пъпчасали тийнове?Или си пишем по default?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
techobg80
Контакти:

Мнениеот techobg80 » 09 апр 2010 08:44

acmilan написа:
techobg80 написа:Това всичко е от болната фантазия на президентите ма борещият се за 7мо място Ювентус и клуба на пенсионера Милан ! Не могат да преглътнат хегемонията на Интер, при равни начала в последните години и това е. Единствено Рома имат потенциала, но не и ресурсите според мен(поне на този етап) да се борят честно за Скудетото. Всичко ще си дойде на мястото на 13ти,когато е изслушването, а дотогава-чешете си езиците, не ми пречите, то без друго няма на какво да се радвате.......

Ще ти изредя юношите в примаверата,наречена Интер:Франческо Толдо-38 г.,Иван Кордоба-33,Хавиер Санети-36,Марко Матераци-36,плюс 30-31-годишните:Деян Станкович,Лусио,Жулио Сезар,Давид Суасо,Ест**** Камбиасо,Диего Милито,Валтер Самуел,Кристиян Киву.Не е ли малко несериозно да наричаш Милан пенсионерски отбор,при положение,че твоите любимци далеч не са пъпчасали тийнове?Или си пишем по default?

Щом си започнал,не че му е мястото тук,ама само гледайте: Фавали-38г,Индзаги-38г,Дида-37г,Ф.Рома,-36г,Бекъм-35г,Неста-34г,Одо-34г,Зеедорф-34г,Абиати-33г,Янкуловски-33г,Дзамброта-33г,Амброзини-33г. И "младежите''- Каладзе-32г,Гатузо-32г,Пирло-31г,Роналдиньо-30г,Мансини-30г......... Я пак кажи кое е несериозно.... ?
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 апр 2010 09:03

maldin1 написа:
Captain Stottlemeyer написа:Когато научили тази информация, привържениците на единствения италиански клуб, който НИКОГА не е изпадал от Серия "А" (за разлика от "Милан" - 2 пъти :mrgreen: ), го преместили от единия в другия и продължили да коментират класирането на отбора на полуфинал в ШЛ и предстоящите мачове с "Барса". :lol: :lol: :lol:
.....и продължили да си мечтаят за 7-те титли на градският си съперник. :lol:

Нещо си се объркал май, явно пръстите на двете ти ръце не са стигнали ..... :mrgreen: Само за последните 5 години "Интер" има 4 (четири) титли, а тази година ще вземе още една! :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 апр 2010 12:55

techobg80 написа:
acmilan написа:

Ще ти изредя юношите в примаверата,наречена Интер:Франческо Толдо-38 г.,Иван Кордоба-33,Хавиер Санети-36,Марко Матераци-36,плюс 30-31-годишните:Деян Станкович,Лусио,Жулио Сезар,Давид Суасо,Ест**** Камбиасо,Диего Милито,Валтер Самуел,Кристиян Киву.Не е ли малко несериозно да наричаш Милан пенсионерски отбор,при положение,че твоите любимци далеч не са пъпчасали тийнове?Или си пишем по default?

Щом си започнал,не че му е мястото тук,ама само гледайте: Фавали-38г,Индзаги-38г,Дида-37г,Ф.Рома,-36г,Бекъм-35г,Неста-34г,Одо-34г,Зеедорф-34г,Абиати-33г,Янкуловски-33г,Дзамброта-33г,Амброзини-33г. И "младежите''- Каладзе-32г,Гатузо-32г,Пирло-31г,Роналдиньо-30г,Мансини-30г......... Я пак кажи кое е несериозно.... ?

Добре,имаме малко по-стари футболисти,вашите са около 30-31,нашите около 32-33 повечето и няколко на преклонна футболна възраст,както и вие имате такива.Както и да е,просто е по-нормално да коментираме спортно-технически отборите,а не само кой на каква възраст е.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 апр 2010 14:06

acmilan написа:
Corwin написа:Дори и да я отнемат няма да я дадат на никого, ще стане както с предходната - без шампион. Пък и никой романист(включително и аз)не би се радвал на такава титла, и то 5 години след сезона, с който върви. Просто е смешно.

Ааа,недей така,има фенове на един отбор,които се гордеят с такива титли :)

Ми да гордейм се,защото няма да е незаслужена!Толкова много години Ювентус си правеше шмекери на наш гръб и печелеше титла след титла...А колкото до отнемането,щом на нас ще отнемат титла на Ювентус трябва поне 3 да им отнемат,защото са копували мачове в продължение на доста време от което и вие миланистите сте страдали!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 апр 2010 14:15

durex,Това,което правеше Ювентус беше уникална гавра с футбола и си получи заслуженото.По онова време въобще не съм мразил Интер,защото и вие бяхте поставени в същите условия като нас.Единственото,което не ми харесва в цялата работа е,ако се окаже,че и Морати е водил разговори с шефа на съдиите и за тях стане ясно едва сега.

Потребителски аватар
techobg80
Контакти:

Мнениеот techobg80 » 09 апр 2010 18:05

acmilan написа:durex,Това,което правеше Ювентус беше уникална гавра с футбола и си получи заслуженото.По онова време въобще не съм мразил Интер,защото и вие бяхте поставени в същите условия като нас.Единственото,което не ми харесва в цялата работа е,ако се окаже,че и Морати е водил разговори с шефа на съдиите и за тях стане ясно едва сега.

Мистър(не ти знам името,затова се обръщам така), имам 2 въпроса: 1-Защо по онова време,както казваш,не си мразил Интер,а сега да (съдя по други твои писания) ? Може би защото Интер започна да печели,когато всичко излезе наяве...? 2- Кога сте били в същите условия като нас,след като се доказа че и Милан са замесени в купуването на мачове ? Нали така,иначе защо ще ви наказват ??? Лично моето мнение е,че нито Милан нито Ювентус, могат да преживеят хегемонията ни в последните години,затова се търсят всевъзможни начини да се очерни ЕДИНСТВЕНИЯ ЧЕСТНО ИГРАЕЩ ГРАНД В ИТАЛИЯ !!! поздрави.....
Изображение Изображение Изображение

Върни се в “Интер”