4:0

Може да стане това, но трябва Тотнъм да стоят в съблекалнята и да гледат мача оттам.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
tevez написа:Вие луди ли сте, бе хора.
4:0![]()
![]()
![]()
![]()
Може да стане това, но трябва Тотнъм да стоят в съблекалнята и да гледат мача оттам.
aguias написа:[offtopic]Kупата е за Бенфика Лисабон догодина ШЛ а еврейчетата и интернистите ще гледат отдалеч ![/offtopic]
GGMU_forever написа:tevez написа:Вие луди ли сте, бе хора.
![]()
![]()
![]()
Не се знае. Без Бейл Тотнъм може да бъде доста неадекватен на терена. Бейл е половиният отбор на Тотнъм. Той ги носи на гръб. Не е ли така?
tevez написа:GGMU_forever написа:tevez написа:Вие луди ли сте, бе хора.
![]()
![]()
![]()
Не се знае. Без Бейл Тотнъм може да бъде доста неадекватен на терена. Бейл е половиният отбор на Тотнъм. Той ги носи на гръб. Не е ли така?
Кажи ми кой носи на гръб Интер?
Интер могат да бият 1:0, 2:1, окей, нормално, но 4:0![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
GGMU_forever написа:Добре де. Може да изглежда нереалистично да бият с 4:0, но така го виждам аз или просто така искам да стане.![]()
![]()
tevez написа:GGMU_forever написа:tevez написа:Вие луди ли сте, бе хора.
![]()
![]()
![]()
Кажи ми кой носи на гръб Интер?
Интер могат да бият 1:0, 2:1, окей, нормално, но 4:0![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта