Тотнъм - Интер (7 Март | Четвъртък |22:05)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Тотнъм - Интер (7 Март | Четвъртък |22:05)
Не забравяйте, че Интер не е английски отбор и няма да оставя толкова празни пространства за Бейл 

durex написа:Не забравяйте, че Интер не е английски отбор и няма да оставя толкова празни пространства за Бейл
Това не значи, че няма сам да си ги направи. Ако има ден, отивате на разгром ми се струва

[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
Avanti_Ragazzi написа:С победата вчера над Арсенал, Тотнъм си гарантира според мен класирането си в ШЛ на 90%! И единствено може да се бори за 3-то място даващо директно класиране там, но по-скоро няма да успеят и Челси ще станат 3-ти! Така ако Тотнъм вземат та отстранят Интер ще имат огромни шансове за купата в ЛЕ тъй като в Англия няма да им е напечено толкова! Досега го играеха в този турнир по-принуда, както и Интер! Но след попадане на 1/4 финала за който и да е от двата отбора, вече влагането в турнира ще е на 100%. Относно Интер там шансовете за ШЛ за мен са само теоретични!
За мача конкретно очаква победа за Тотнъм с един гол разлика, но и гол за Интер, или равен мач с голове!
Ако Сити продължат с колебливото си представяне Тотнъм и Челси спокойно могат да се борят не за трето, ами даже и за 2 място - особено при издънка на гражданите довечера срещу Вила. За Интер не знам защо мислиш, че са им теоретични шансовете - след обрата в неделя срещу Катания са на 1 точка от 3 място, където е Милан в момента.
За мачовете между Тотнъм и Интер мисля, че ще си разменят по 1 победа. Лично аз си пожелавам да са едни и същи като резултат, че да видим при едни дузпи кой има по-силни нерви.
marchisio написа:durex написа:Не забравяйте, че Интер не е английски отбор и няма да оставя толкова празни пространства за Бейл
Това не значи, че няма сам да си ги направи. Ако има ден, отивате на разгром ми се струва
Ако има ден..ми то и ако Паласио има ден ще отидат на разлика..Бейл не е Тотнъм все пак. Вярно че им е най-добрия футболист, ама бъде ли опазен както трябва, няма да може да създава толкова положения. На него големия му плюс е че бяга като кон и няма спирка. Да не говорим, че имаме супер класен вратар и такива пряксвободни не ме плашат. По-скоро страшното идва от това, когато ние правим атака и след това загубим и ни котраатакуват, там е е страшното.
Бейл пак ще избухва. Жалко, че го няма Майкон.
2:0
2:0
Победа за англичаните с 2 гола разлика. Поне за мен те са основният фаворит за спечелването на турнира.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Гарет Бейл шоу, 3:1 за Тотнъм, на реванша Интер ги тупват 2:0 и продължават.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Тотнъм ще бият с 2:1 и ще оставят мача отворен. На реванша в Милано ще става голямото надлъгване. Надявам се Брад Фридъл и Джърмейн Дефоу да играят и да класират "шпорите" напред 

- Federer91
- Контакти:
Равенство в Англия и Интер ги смачква на Меаца. Тотнъм да си играят в първенството, щото и без това АВБ ще каже, че първата им цел е ШЛ.
- arekusanderu
- Контакти:
3-1 за Интер..............срещу Катания някой футболисти бяха заспали за час,но в Лондон всичко ще е добре.... 

FORZA CESENA !!!