Интер - Фиорентина (30 Септември | Неделя |21:45)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Интер - Фиорентина (30 Септември | Неделя |21:45)

Мнениеот turbogena » 27 сеп 2012 20:18

Победа за гостите - 1:2 ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
PhilippeCoutinho
Контакти:

Мнениеот PhilippeCoutinho » 27 сеп 2012 20:33

Мачкаааааааааааай
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/70ed75d219271c3fa5426e601ee9c908/tumblr_merb5e0M6h1r5vp1oo1_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 27 сеп 2012 22:54

bilyaletdinov написа:
durex написа:
Класата я има, схемата на игра я няма. Имаме много по-добри футболисти от Фиорентина, Рома, Наполи, Милан, само с вас може да се конкурираме в това отношение, просто Страмачони не може да напипа схемата на игра. Играем дефанзивно, защото схемата ни е такава, а не че неможем. Ако излезем с 4-2-3-1 или 4-3-3, със сигурност ще атакуваме повече, но Страмачони нещо го играе предпазливо и не залага на офанзивни схеми. Едно е да играят офанзивни играчи като Снайдер, Милито, Касано, Коутиньо и Алварез, друго е да играят Гаргано, Камбиасо, Гуарин, Нагатомо, Мудингай - хора които могат да рошът играта на противника и да спират атаки, но немогат да направят такива и за това играем на контри.

За мен този ви отбор няма бъдеще ;) Санети , Милито , Станкович , Снайдер , Камбиасо , айде Касано няма да го включвам , са изпяти песни . В момента вършат работа , но след 1-2 сезона са аут . От сегашния ви отбор потенциал има в Кутиньо , Перейра и Фреди Гуарин , останалите не са нищо особени . Страмачони според мен го е страх да не изпадне в ситуацията на Гасперини и Раниери , но това не го оправдава . Ама мен така си ме кефите :lol:

Да кажеш че Снайдер е изпята песен, при условие че е на 28 години...Явно не си гледал още Ханданович, Жуан Хесус, Ранокия (който няма нищо общо с миналия сезон) Единствените които са изпята песен са Милито, Станкович и Самуел.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 28 сеп 2012 17:04

durex написа: '
Да кажеш че Снайдер е изпята песен, при условие че е на 28 години...Явно не си гледал още Ханданович, Жуан Хесус, Ранокия (който няма нищо общо с миналия сезон) Единствените които са изпята песен са Милито, Станкович и Самуел.

Ранокия за мен е слаб играч . Отстъпва на всички наши защитници , дори и на Бонучи , който е супер непостоянен . Не знам може би съм предубеден , но за мен ще си остава един рогач и това е ;) . Уесли с тези негови контузии лека-полека свършва нищо , че е на 28 . Миналата година не знам дали направи и 30 мача , а играхте на 3 фронта . Тоя сезон почна добре , обаче отново се контузи . Жуан не съм го гледал може би е добър играч , но имам известни предразсъдъци спрямо латино CB . Ханданович е добра покупка , ама не е нещо особено , ако трябва да го сравняваме със Сезар от преди 3-4 сезона отстъпва , но в момента е в доста по-добра форма от Жулио . Останалото както казах е на ниво Интер 2000-2006 . Липсва я класата , липсват големите звезди и лидерите . Санети , колкото и да уважавам вече не е за тая игра , ама освен него друга значима фигура не изпъква . Очаквам Касано да заеме тази роля , 'щото той има тези качества . Аре стига съм се правил на разбирач и съм спамил . Стеван да наказва и това е :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 28 сеп 2012 20:21

Както казах, значи не си го гледал скоро, просто няма нищо общо с играта му от предния сезон. За момента няма нито една грешка в защита и ако хората в полузащитата ни са малко по-съсредоточени и подготвени, сигурно и гол нямаше да могат да ни вкарат, това ти го казвам съвсем сериозно. Хайде да не го хваля много, че утре ще направи някоя фрапантна грешка и после ще се чудя как да го оправдава :) А Жуан има наченки да стане голям защитник, твърде млад е все още ,но ако продължава да играе редовно ида трупа опит, не се съмнявам в качествата му.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 29 сеп 2012 11:45

Да видим каква ще е изненадата тази седмица
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 29 сеп 2012 12:15

В момента Ханданович,Ранокиа и Жуан са играчите ни в най-добра форма.Тези тримата са добра заявка за бъдещето на Интер.

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 29 сеп 2012 14:52

Интер определено имат по силен състав от фио,и ако играят с правилната нагласа,съм сигурен че ще спечелят.2:1 за Интер.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 сеп 2012 15:48

radiinter написа:В момента Ханданович,Ранокиа и Жуан са играчите ни в най-добра форма.Тези тримата са добра заявка за бъдещето на Интер.

Лошото Ради, е че само с тях не става...трябва и останалите да са в оптимална кондиция и форма за да има положителни резултати.

Върни се в “Интер”