Gutev написа:Все едно ще получи шанс за изява, той Балотели не може да се вреди камоли той
Еми при условие че играем само с двама нападатели в лицето на Ето`о и Милито.Но съм сигурен,че като се оправи ще го пуска в игра макар и резерва
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Gutev написа:Все едно ще получи шанс за изява, той Балотели не може да се вреди камоли той
durex написа:Gutev написа:Все едно ще получи шанс за изява, той Балотели не може да се вреди камоли той
Еми при условие че играем само с двама нападатели в лицето на Ето`о и Милито.Но съм сигурен,че като се оправи ще го пуска в игра макар и резерва
Gutev написа:durex написа:Gutev написа:Все едно ще получи шанс за изява, той Балотели не може да се вреди камоли той
Ами точно, тоя човек няма как да играе в Интер в скоро време, ще го дадете под наем на Албинолефе или Падова или в най-Адобрия случай Бари и вече ако направи нещо ще го продадете на някой
Gutev написа:Значи не съм разбра правилно, но недоумявам за какво му е бил на Мауриньо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост