Каляри - Интер (14 Април | Неделя |16:00)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Каляри - Интер (14 Април | Неделя |16:00)
Е на Ювентус не помогнаха ли тази година? Ами миналата? Ами годината в която вие станахте шампиони? Но това което се случва в момента с нас, не знам така да са рязали толкова много другите два гранда.
durex написа:Е на Ювентус не помогнаха ли тази година? Ами миналата? Ами годината в която вие станахте шампиони? Но това което се случва в момента с нас, не знам така да са рязали толкова много другите два гранда.
Пет години титли малко ли са? Колко от тях бяха действителни? Изобщо тогава "Интер" имаше ли реален конкурент, защото елиминира умишлено всички?
Съдиите не са най- големият проблем. Много са емоционални футболистите, а по - лошото е, че и ръководителите се поддават. Нямат право нито едните, нито другите.
Истината е в Европа, а там двата милански гранда категорично имат предимство над останалите. Навремето спореха за първенство, вече такова не съществува. Там е истината. Шампионатът беше ясен от първия кръг, както и в бъдеще време. Той е предварително начертан, просто повечето от нас вярват, че не било така.
Най - хубавият мач през този сезон го изиграха точно миланските отбори. Другите да си гледат работата, да ме извиняват.
Атаки, контраатаки, единоборства, борба. Мачът от пролетта имаше всичко. Само този мач заслужава титлата за най - силен през сезона. Останалото са глупости.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875 написа:durex написа:Е на Ювентус не помогнаха ли тази година? Ами миналата? Ами годината в която вие станахте шампиони? Но това което се случва в момента с нас, не знам така да са рязали толкова много другите два гранда.
Пет години титли малко ли са? Колко от тях бяха действителни? Изобщо тогава "Интер" имаше ли реален конкурент, защото елиминира умишлено всички?
Съдиите не са най- големият проблем. Много са емоционални футболистите, а по - лошото е, че и ръководителите се поддават. Нямат право нито едните, нито другите.
Истината е в Европа, а там двата милански гранда категорично имат предимство над останалите. Навремето спореха за първенство, вече такова не съществува. Там е истината. Шампионатът беше ясен от първия кръг, както и в бъдеще време. Той е предварително начертан, просто повечето от нас вярват, че не било така.
Най - хубавият мач през този сезон го изиграха точно миланските отбори. Другите да си гледат работата, да ме извиняват.
Ами да ама като нас не ни допускат да стигнем до ШЛ, как да се съравноваваме с вас кажи ми? Ето втори пореден мач с поредната измислена дузпа...Другото което е, аз не съм казвал, че по времето когато ние сме доминирали в калчото не са ни подпирали, естествено че е било така, но тази гавра този сезон с нас ни го връщат тъпкано с лихвите.
durex написа:daniel875 написа:durex написа:Е на Ювентус не помогнаха ли тази година? Ами миналата? Ами годината в която вие станахте шампиони? Но това което се случва в момента с нас, не знам така да са рязали толкова много другите два гранда.
Ами да ама като нас не ни допускат да стигнем до ШЛ, как да се съравноваваме с вас кажи ми? Ето втори пореден мач с поредната измислена дузпа...Другото което е, аз не съм казвал, че по времето когато ние сме доминирали в калчото не са ни подпирали, естествено че е било така, но тази гавра този сезон с нас ни го връщат тъпкано с лихвите.
Не е сигурно дали и "Милан" ще влезе в тройката. Както гледам в последно време "Фиорентина", може те и "Наполи" да влязат в тройката. Мен да ме питаш, най - добре е да играеш в Лигата, когато си готов да я спечелиш. Иначе другите участия са просто на олимпийския принцип. Навремето това беше хубавото, че играеше шампиона и се виждаше колко е силен. За 28 титли колко КЕШ имат "Юве"? Ето това ти казвам.
"Милан" има спечелени пет КЕШ с четири шампионски титли. Това не е лошо. Мисля, че "Ливърпул", "Реал", "Байерн" и "Аякс" имат също по толкова, а някои и повече нали?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Е вие сте не 100% ами 200% в ШЛ, та дори сега като биете Наполи, ще идете втори и ще се класирате директно за групите. Милан в момента има най-доброто нападение в Серия А и не виждам как може да изпуснете ШЛ.