Проекта,идеята "Нов-СОБСТВЕН стадион" !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- whack
- Контакти:
Проекта,идеята "Нов-СОБСТВЕН стадион" !
Съжалявам ,ако има пусната вече такава тема,просто не я откривам.Затова реших да пусна такава ,за да чуя мнението на интеристите в България.Какво мислите за отделянето от Джузепе Меаца (Сан Сиро) , стадион който е легендарен ,както за Италия ,за Интер и на международно равнище.И построяването на нов-собствен стадион ?? http://www.manicaarchitecture.com/proje ... an-stadium <--Тук може да се видят някакви идеи макар и малки и неофициални за новия стадион 

FC Internazionale Milano!
Re: Проекта,идеята "Нов-СОБСТВЕН стадион" !
Ами аз съм за, обаче не ми се вярва да го построят в скоро време поради простата причина, че когато Интер беше финансово стабилен не се случи и не ми се вярва точно в този момент да тръгнат да строят.
- whack
- Контакти:
Ами има информация в интернет ,че се водят преговори в напреднала фаза с някаква китайска компания - China Railway Construction Group .И както на всеки е ясно ,това ще означава странно име на стадиона в замяна на огромно облекчаване от към набавяне на финансите за построяването му.Има доста информация за това кое,как и защо ще се случи.Но английският и италианският не са ми чак толкова добри за да я преведа и пост-на тук във форума за да може всеки да се запознае с информацията..Точно там ми е и идеята ,някой по можещ и знаещ ,ако може да преведе някоя по интересна статия и да я пост-не в темата.
Мен лично много ме вълнува тази идея и ще съм много щастлив ,ако любимия отбор заиграе на нов собствен стадион макар и през 2017/2018 ,а дори и по-късно
Мен лично много ме вълнува тази идея и ще съм много щастлив ,ако любимия отбор заиграе на нов собствен стадион макар и през 2017/2018 ,а дори и по-късно

FC Internazionale Milano!
- 1912chaflio
- Контакти:
Разбира се че съвсем скоро ще почне изграждането на стадиона ,в момента се избира терен къде ще е .А и Меаца постоянно се руши и наема му е безбожно скъп ,такаче да се надяваме до 2018 всичко да е готово