sandi74 написа:Честита поредна загуба на Интер.Дано някаси издрапате до зона Лига Европа,успех в това трудно начинание.Forza Juve.
Много дразниш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sandi74 написа:Честита поредна загуба на Интер.Дано някаси издрапате до зона Лига Европа,успех в това трудно начинание.Forza Juve.
shotgun blues написа:Италия загуби ли си квотата за 4 отбор в ШЛ,защото така се говореше май преди,заради не толкова добрите резултати в последно време
enguerino написа:Аз виждам нещо позитивно от мачаДжонатан няма да играе в следващия
tevez написа:enguerino написа:Аз виждам нещо позитивно от мачаДжонатан няма да играе в следващия
![]()
![]()
![]()
Следващият кръг Интер срещу кого играят?
tevez написа:enguerino написа:Аз виждам нещо позитивно от мачаДжонатан няма да играе в следващия
![]()
![]()
![]()
enguerino написа:tevez написа:enguerino написа:Аз виждам нещо позитивно от мачаДжонатан няма да играе в следващия
![]()
![]()
![]()
Пескара вкъщи. Уж лесен мач, щото пескарите са в серия от 4 или повече голове навън срещу Наполи, Милан и Каляри
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта