Ювентус - Интер (3 Ноември | Събота |21:45)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Re: Ювентус - Интер (3 Ноември | Събота |21:45)

Мнениеот 1912chaflio » 04 ное 2012 09:06

storm написа:Браво на Интер ! Заслужена победа .

Така е пич заслужено бихме ,като всеки фен който си подкрепя отбора не съм се и съмнявал в друго .Но не съм очаквал да е с такава игра ,по принцип за нас е характерно здрав бетон и напред каквото стане особенно когато гостуваме в Торино .Затова тази победа е още по сладка, защото е постигнахме по начин който е нетипичен за нас

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 ное 2012 10:46

Честито на феновете на Интер. Трябва да са щастливи и горди с отбора си. Напълно заслужена победа. Голямо себераздаване, чудесна тактика и начин на игра беше измислил Страмочони. Не даде никакви шансове на играчите на Ювентус, които мислеха, че Интер сами ще се бият.
Въпреки ранния подарък от страна на страничния съдия към Ювентус, Интер не се отчая и продължи да играе амбицирано и рационално. Колективът на Интер спечели мача. Това липсваше в Ювентус. Там се разчиташе на някое гениално подаване или удар на Пирло, индивидуален пробив на Джовинко или Бентнер да отиграе някоя висока топка. Интер играха като отбор, всеки помагаше на другия и правеха смъртоносни контраатаки.
Мога да отлича Нагатомо, този самурай се раздаде на 100%. Беше навсякъде просто.
Сега първенството става много интересно. Ювентус водят само с една точка и са подложени на напрежение от Интер и ако тази вечер бият - Наполи.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 04 ное 2012 12:01

Честита победа на всички интеристи! След началния шок отбора се вдигна и от 15 мин контролираше мача. Страмачони беше дал много добри тактически указания на играчите. Паласио се раздаде много и накрая беше компенсиран с гола, Милито с 2, а за Капитана думите са малко.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 04 ное 2012 12:09

levskar_95 написа:
enguerino написа:Безпроблемно 1 на 3,4 8-)

:shock: :shock: :shock:

Още ли не вярваш че е възможно :roll: :roll:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 04 ное 2012 17:49

Страмачони не е случаен, още след спечелването на ШЛ с юношите бях сигурен в него и никога не съм се съмнявал в способностите му! Хората които не преуспяват като футболисти, доста често стават и големи треньори, а именно на там се е запътил Страмачони. Пътят е дълъг и хлъзгав, но съм убеден, че ще се справи.

Върни се в “Интер”