Хавиер Санети - Една жива легенда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Хавиер Санети - Една жива легенда

Мнениеот Cesc Fabregas » 21 сеп 2011 20:35

storm написа:
Cesc Fabregas написа:Просто най-великия. Всичко друго е излишно! Поклон до земя пред него!

Много ми е интересно, как човек може да стане толкова върл фен на един отбор.. :)
Все едно цял живот си викал за Интер, а до миналата година сигурно и незнаеше кой им е треньор.. :)

Много знаеш па ти откога съм им фен и какво знам :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 21 сеп 2011 20:39

storm написа:
Cesc Fabregas написа:Просто най-великия. Всичко друго е излишно! Поклон до земя пред него!

Много ми е интересно, как човек може да стане толкова върл фен на един отбор.. :)
Все едно цял живот си викал за Интер, а до миналата година сигурно и незнаеше кой им е треньор.. :)

Не знам колко пъти трябва да го обясня, за да го разберете. Винаги съм харесвал Интер, следял съм ги и съм ги предпочитал пред другите отбори. Откакто им бях на мач, това се засили още повече и така. Сега няма ден, в който да не проверя всичко за отбора.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 21 сеп 2011 21:39

На 38 години е, но е по-бърз и пъргав от някои 18-годишни. Истински идол! Истинска легенда!

Потребителски аватар
Arnautovic49
Контакти:

Мнениеот Arnautovic49 » 21 сеп 2011 21:41

Санети ме изумява все повече и повече с всеки мач, дано продължава да ни радва с играта си.
„Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале, защото всички сме братя на Света. “
—Джорджо Муджани, 9 март 1908 г.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 21 сеп 2011 23:09

Великан е Санети! Невероятен футболист.... на 38 години! Истинска жива ЛЕГЕНДА! :)

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 21 сеп 2011 23:15

Поклон пред Хавиер! Заради футболисти като него, Дел Пиеро, Малдини, и моят любимец Тоти и до ден днешен следя италианското първенство с интерес. ;)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 22 сеп 2011 16:10

Още преди десет години Санети се беше превърнал в сърцето и душата на отбора. Още тогава се виждаше, че Санети ще твори рекорди в Интер. Едно от най-важните неща за него е, че той прави горе-долу по един слаб мач за сезон, ако не и по-рядко. Гледал съм много мачове на Интер, в които отборът е бил слаб, играел е отвратително, с едно единствено изключение - капитанът Хавиер Санети. Най-лошите мачове на Интер са онези изключенителни изключения, при които дори Санети е бил слаб. А да не забравяме и факта, че този исполин не се контузва и не пропуска срещи заради картони. Интересно ще е да видим дали някой ден ще го видим начело на Интер. А с оглед предаността му към Интер, ако Санети се окаже способен треньор, може би той би се превърнал в нашия Алекс Фергюсън :mrgreen: :mrgreen:
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Върни се в “Интер”