Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
acmilan написа:Cesc,имах предвид,че знам,че си от Арсенал,не съм срещал из темите да си фен на нашия градски съперникИ да,не е особено добър избор
![]()
Cesc Fabregas написа:acmilan написа:Cesc,имах предвид,че знам,че си от Арсенал,не съм срещал из темите да си фен на нашия градски съперникИ да,не е особено добър избор
![]()
Oтносно Интер, пиша основно във форума на фен-клуба. Тук се занимава най-вече durex-a, той пуска идеалните темиА и аз над 6-7 не пишех никъде тук,в този форум
acmilan написа:Cesc Fabregas написа:acmilan написа:Cesc,имах предвид,че знам,че си от Арсенал,не съм срещал из темите да си фен на нашия градски съперникИ да,не е особено добър избор
![]()
Oтносно Интер, пиша основно във форума на фен-клуба. Тук се занимава най-вече durex-a, той пуска идеалните темиА и аз над 6-7 не пишех никъде тук,в този форум
Durexa бачка на морето и ни замряха споровете на тема Милан-ИнтерОт новия сезон в темата за Серия А ще се радвам да си коментираме калчото
would написа:Фабрегас, всеки си има право на мнение.На мен, не ми харесват постоянните му провокации и като цяло, начина на игра.И всичко да беше спечелил, първото нещо, с което ще си го спомням, са грозните провокации, по адрес на роднините на Зидан.Въобще не мога да го сравня, въпреки че е световен шампион, с играчи като Барези, Бергоми, Ферара.....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта