Марко Матераци напусна Интер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Марко Матераци напусна Интер

Мнениеот acmilan » 21 юни 2011 03:10

Cesc,имах предвид,че знам,че си от Арсенал,не съм срещал из темите да си фен на нашия градски съперник ;) И да,не е особено добър избор :mrgreen: :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 21 юни 2011 07:37

acmilan написа:Cesc,имах предвид,че знам,че си от Арсенал,не съм срещал из темите да си фен на нашия градски съперник ;) И да,не е особено добър избор :mrgreen: :lol:

Oтносно Интер, пиша основно във форума на фен-клуба. Тук се занимава най-вече durex-a, той пуска идеалните теми ;) А и аз над 6-7 не пишех никъде тук,в този форум 8-)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 юни 2011 12:34

Cesc Fabregas написа:
acmilan написа:Cesc,имах предвид,че знам,че си от Арсенал,не съм срещал из темите да си фен на нашия градски съперник ;) И да,не е особено добър избор :mrgreen: :lol:

Oтносно Интер, пиша основно във форума на фен-клуба. Тук се занимава най-вече durex-a, той пуска идеалните теми ;) А и аз над 6-7 не пишех никъде тук,в този форум 8-)

Durexa бачка на морето и ни замряха споровете на тема Милан-Интер :lol: От новия сезон в темата за Серия А ще се радвам да си коментираме калчото ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 21 юни 2011 12:48

Определено слаб защитник , мога да кажа че отбраната на Интер става по-стабилна с напускането на Матераци . :mrgreen:
В нито един момент от кариерата на този футболист не мога да кажа че е играл на ниво, направи 1/2 прилични сезонa с Перуджа когато целия отбор беше изненадата в калчото .
В Интер почти винаги се е дънел повече отколкото да е бил лидер на защитата им .

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 21 юни 2011 13:04

acmilan написа:
Cesc Fabregas написа:

Durexa бачка на морето и ни замряха споровете на тема Милан-Интер :lol: От новия сезон в темата за Серия А ще се радвам да си коментираме калчото ;)

Естествено, там съм 8-) С Интелигентни пичове като тебе, durex, storm, Mидълзбро-от и раегар винаги би било интересно да се дискутира 8-)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

would
Контакти:

Мнениеот would » 21 юни 2011 22:06

Фабрегас, всеки си има право на мнение.На мен, не ми харесват постоянните му провокации и като цяло, начина на игра.И всичко да беше спечелил, първото нещо, с което ще си го спомням, са грозните провокации, по адрес на роднините на Зидан.Въобще не мога да го сравня, въпреки че е световен шампион, с играчи като Барези, Бергоми, Ферара.....

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 21 юни 2011 23:04

would написа:Фабрегас, всеки си има право на мнение.На мен, не ми харесват постоянните му провокации и като цяло, начина на игра.И всичко да беше спечелил, първото нещо, с което ще си го спомням, са грозните провокации, по адрес на роднините на Зидан.Въобще не мога да го сравня, въпреки че е световен шампион, с играчи като Барези, Бергоми, Ферара.....

Най-съгласен съм с удебелената част ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Интер”