Интер - Милан (14 Ноември | Неделя | 21:45)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Интер - Милан (14 Ноември | Неделя | 21:45)

Мнениеот Mourinio » 15 ное 2010 00:09

acmilan написа:Научи си хора първо и тогава дръзвай да спориш с мен.Аз казах колко хора имаше от Интер под 30 г.,ти пак с комплексите...Жалка работа,пич.Искрено се радвам,ако си изтървал пари заради този мач,дано всеки път играеш против Милан и всеки път да се обаждат комплексите ;)

Радвай се тогава!
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 ное 2010 00:15

Mourinio написа:
acmilan написа:Научи си хора първо и тогава дръзвай да спориш с мен.Аз казах колко хора имаше от Интер под 30 г.,ти пак с комплексите...Жалка работа,пич.Искрено се радвам,ако си изтървал пари заради този мач,дано всеки път играеш против Милан и всеки път да се обаждат комплексите ;)

Радвай се тогава!

Не бе,казах го под въздействие на емоцията ;) Не бива да пожелавам такова нещо,защото аз също често губя пари по тъп начин на Еврофутбол,така че...гадна работа.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 ное 2010 00:26

Цитат(J.M. @ 14 Nov 2010 23:55:28) *
Много ви се моля, елате да си приберете треньора, да не подавам жалба до Европейската комисия за защита на потребителите...

Фен на Интер към фенове на Ливърпул, малко ми се оправи настроението :mrgreen:
Последна промяна от Mourinio на 15 ное 2010 00:34, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 15 ное 2010 00:30

Интересно къде е ония пророк, който каза, че мача е уговорен и е 1:1? ВИдя се просто, че Интер на тоя етап са доста посредствени, но за съжаление и Милан не показаха каквото ми се искаше. Важна е победата и трите точки, просто ще е грехота ако тоя сезон Милан не станат шампиони! Честито росонери....
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Върни се в “Интер”