Интер се разбра с Бенитес за три години
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Интер се разбра с Бенитес за три години
Бе все тая кой е взел Интер,на мене този отбор ми е антипатичен,все тая,че взема ШЛ.А иначе за БЕзтитлес той се оплакваше,че нямал достатъчно пари за трансфер,е сега като има ще ми е интересно каква селекция ще направи в Интер
SHAKOMINATORA написа:kireto2 написа:След края на 80-те години на миналия век, Ливърпул, се превърна в един посредствен отбор, човека който го извади от посредствеността се казва Рафа Бенитес! А това,че спечели "само" една ШЛ се дължи на факта, че от топ 4 в Англия разполагаше с най- малко пари за трансфери!Аз мисля че Интер удари 6-ца от тотото!
Не съм съгласен. Единствено и само Челси имат силна трансферна политика ,а ние с Арсенал се придържаме към по-умерени покупки, като си наваксваме голям процент от паричките с продажби на млади футболисти и с давания под наем. Некадърна трансферна политика и слаба работа с дадени играчи бе един от проблемите в Ливърпул. Купиха Белами и още следващото лято го разкараха , а с Роби Кийн беше истинската подигравка. Воронин за три години в Ливърпул не направи нищо значимо..
Трансферите на Таийби Верон Форлан Андерсон и доста други не говорят за умерена трансферна политика.Не включвам Белбатов само защотото се надявам да се докаже и да има малко късмет.Това че че са се налжили няко юноши не значи че МЮръска луди пари за трансфери някои от които си остават пълен провал.
Heeeeeeeee

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,