Паметен момент!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

blue_ power1
Контакти:

Re: Паметен момент!!!

Мнениеот blue_ power1 » 26 май 2010 10:25

laptoo написа:писна ми-този реал мадрид обира всичко !!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Наистина е така,това е много тъпо,дано да фалират...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 май 2010 10:29

Спечелването на ШЛ от Интер след близо половин век беше футболна романтика. Моменти като този, финалът в Истанбул, кървавият гол на Гонзо (е, това си е само за мене, де :mrgreen: )... те карат да обичаш тази игра все повече и повече. Личното ми мнениее, че Мауриньо сбърка с хода си и трябваше да остане в Милано. Разбира се, щеше да ми е още по-кеф да отиде в Милан, но... Интер си е неговия отбор. Виждаше се, че има връзка между играчите и треньора, и този клип го показва. В Челси сякаш не бе така. Съмнявам се, че и на Бернабеу може да се получи. Там спечелването на ШЛ се приема едва ли не като нещо нормално и подобна на радостта в Милано, може да има сигурно само след требъл, двукратно спечелване на ШЛ и Междуконтиненталната купа (не знам, защо се подценява тази купа винаги).
Парите развалят всичко. Пожелавам успех на Жозе. Голям човек!

USL
Контакти:

Мнениеот USL » 26 май 2010 14:47

Хихи, наистина интересен момент, получи се малко като финала на този филм - http://www.youtube.com/watch?v=3QpMm55p ... re=related :mrgreen:

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 01 юни 2010 18:30

akademix17 написа:
laptoo написа:писна ми-този реал мадрид обира всичко !!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Не само на теб, обаче пак нищо не правят, жалки типове

Да не плачкате много ... Изображение "Моу" е Велик човек и много добър в професията си,но мога да кажа с открито сърце,че Интер заслужено си спечели всички трофеи тази година.Честито Изображение
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Върни се в “Интер”