Мениджърът на Фулъм Рой Ходжсън се очертава като един от фаворитите за заместник на Жозе Моуриньо начело на Интер, пише Mirror. Моуриньо ще напусне „Сан Сиро” в посока Реал Мадрид, и постът му остава вакантен.
Според запознати, Интер ще се опита да назначи нов треньор възможно най-бързо, за да не се губи време за селекция. Ако Ходжсън се съгласи да поеме работата, тоав ще е трети престой за него начело на „нерадзурите”. 62-годишният специалист изведе Фулъм до финал в Лига Европа този сезон, с което доказа още веднъж класата си.
Ходжсън е смятан за фаворит заради характера си, и добрите отношения, които поддържа с шефовете в Интер от години. Той бе наставник на тима от 1995 до 1997 година и след това през 1999. Масимо Морати вече е казвал, че Рой Ходжсън „винаги е добре дошъл” в клуба.
Рой Ходжсън наследява Моуриньо ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Рой Ходжсън наследява Моуриньо ?
С Рой Ходжсън Интер със сигурност ще е извън тройката ... 

Много добър избор-дано Фулъм го пуснат!!
georgisd написа:С Рой Ходжсън Интер със сигурност ще е извън тройката ...
На Европа-да,но в Италия няма кой да ги спре

Ужас!!!!
Това не трябва да се случва.Моу трябва да бъде заменен само със себеподобен.Извънземен!
Това не трябва да се случва.Моу трябва да бъде заменен само със себеподобен.Извънземен!
"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
Моуриньо прави грешка с Реал.Там искат успехи на момента.За Интер му бяха необходими два сезона да постигне целите си.В първия сезон начело на Интер, Моуриньо не направи успешно представяне в ШЛ, за което в Реал може и да излети.
Ходжсън вече беше при нас стига му толкова
Хидинг,Капело или Прандели тва са хората,които могат да имат успехите на Моуриньо - говоря за свободните треньори

Ходсън е голям мениджър според мене и е с 3-4 класи над ония испански палячо Рафа.Мисля че е нормално след този сезон да има спад, но той беше неизбежен дори и със Моу.Аз съм ''ЗА'' 

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
-
- Контакти:
Вярно добър треньор е, но ми жал че ще ходи в Реал(Мадрид). Там искат мигновенни успехи. С положителност ще стане шампион на Испания, но за ШЛ не съм сигурен. А за Рой Ходжсън с положителност успехите на Интер няма да са такива, може и да не са в тройката даже.
ВДинев
- arekusanderu
- Контакти:
прандели поема италия след световното,затова него броите...михаилович е фаворит за сега
FORZA CESENA !!!