Интер готви официална оферта за Рафа Бенитес
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- arekusanderu
- Контакти:
Re: Интер готви официална оферта за Рафа Бенитес
Синиша Михаилович е сигурният нов трениор на ИНТЕР...
FORZA CESENA !!!
arekusanderu написа:Синиша Михаилович е сигурният нов трениор на ИНТЕР...
Силно се съмнявам - по скоро залагам на Бенитез
RENAULT написа:durex написа:Стига сте писали глупости! Няма такова нещо,а и Рафа остава в Ливърпул! Иска ви се май феновете на Мадридския клуб да вземете Моу ама ще ви бъде трудно
Нямам (поне аз) лоши чувства към Интер.Аз съм един човек,който не иска "Моу" да дойде на "Бернабеу" защото Реал няма да прилича на себе си.НО ако стане факт,че "Моу" акостира в Мадрид,защо да не вземете Рафа???Не съм писал аз тази статия само ти показвам малко информация
Защото,ако както казваш: Моу ни напусне и вземем Бенитес ще станем като Ливърпул..т.е. ще се молим за участие в ШЛ

Пълни простотии...Рафа Бенитез само в Левски не го пратиха (засега) 

Който иска да го взема само да се махне от Ливърпул. Последния сезон преля чашата на търпението -
за 5 години едва 2 купи, а успешните му трансфери се броят на пръстите на едната ръка.
за 5 години едва 2 купи, а успешните му трансфери се броят на пръстите на едната ръка.
Защо изключвате варианта Бенитез да иде в Реал? Пелегрини със сигурност си тръгва и след като татко Карло със сигурност остава в Челси фаворит за поста е Мауриньо, обаче ако Интер вземе ШЛ може да се навие да остане, а пък на Рафата така и така не му върви работата в Ливерпул защо да не се върне в Испания.