Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот bubka » 30 юни 2025 09:57

DoSomethingDifferent написа:Ако нямаш какво да напишеш, намираш картинка със селски цици, това ли е форумът?
П. С. Бати селското.
Разбирам всички чикибойци, но това все пак е спортен форум. Темата е свободна, но моята логика не е да си бия чикии, а да пиша за спорт. За десети път ви казвам, направете си една порн тема и си обсъждайте недостижимите за вас жени там!

Тези неща са по-скоро на ебавка, не ги взимай толкова сериозно. Трябва малко по-айляшко тук, повечето хора буквално ще се избият ;д.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 юни 2025 10:10

За пантерата от Шумен може ли да се пише?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 юни 2025 10:12

vlong написа:Тези снимки раздвижват донякъде мненията,тъй като сега е ваканция и няма сериозни теми за писане.
Пък и след най-скъпото пето място и баражното изнасилване припоците показаха малко срам и се изпокриха

Точно обратното след провала ни, аз се появих тук ;) Преди това дори не бях отварял този раздел.
Не ме е страх от "сблъсъци" със сини, лесно е да си "отворен" когато отбора ти бие наред ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 30 юни 2025 10:14

damyanov1963 написа:За пантерата от Шумен може ли да се пише?

Най-яката брат!
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 юни 2025 10:20

bubka написа:
damyanov1963 написа:За пантерата от Шумен може ли да се пише?

Най-яката брат!

Тъй де, ставаме вече бананова република :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 30 юни 2025 11:14

Да пращат Божинката ,той е по котетата.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 30 юни 2025 11:35

miro_rz написа:Това е спам тема. Ако искаш да си пишеш за Левски влизаш в техния подфорум, така е и за другите отбори. От 2010 си драскаме и няма да се съобразим с човек с профил от 2022!
На времето във всеки спортен вестник имаше по едно маце на последната страница нали!? :arrow:

Извинявай, не знаех за частния ти форум и че, когато сме регистрирани след теб, нямаме право на мнение. Но той, Кирчо, на какво може да ви научи, освен да ви направи тежки циници?! Колкото до другия, дето щял да ми сипе, там разликата в сивото е толкова голяма, че не може да ми сипе и чаша вода. Бъдете живи и здрави, и не обсъждайте футболни теми в темата, защото е свободна. И преди да пишете, първо вижте кога сте се регистрирали.
Do Something Different!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 30 юни 2025 11:40

miro_rz написа:Това е спам тема. Ако искаш да си пишеш за Левски влизаш в техния подфорум, така е и за другите отбори. От 2010 си драскаме и няма да се съобразим с човек с профил от 2022!
На времето във всеки спортен вестник имаше по едно маце на последната страница нали!? :arrow:

Не е с профил от 2022, просто е припознал нов, след като се изложи с поредния :) затова и е в такова настроение, нищо извънредно

П.с. Мноу скъпи фланелките на Барса бре - 149 евраци. Мислех да взема за баща ми, че им е фен, но няма да я носи, като разбере колко струва ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 30 юни 2025 11:42

tmanolov написа:

Не е с профил от 2022, просто е припознал нов, след като се изложи с поредния :) затова и е в такова настроение, нищо извънредно

П.с. Мноу скъпи фланелките на Барса бре - 149 евраци. Мислех да взема за баща ми, че им е фен, но няма да я носи, като разбере колко струва ;)

Браво, сипа ми.
Do Something Different!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 30 юни 2025 12:23

MASTER_COOL написа:
vlong написа:Тези снимки раздвижват донякъде мненията,тъй като сега е ваканция и няма сериозни теми за писане.
Пък и след най-скъпото пето място и баражното изнасилване припоците показаха малко срам и се изпокриха

Точно обратното след провала ни, аз се появих тук ;) Преди това дори не бях отварял този раздел.
Не ме е страх от "сблъсъци" със сини, лесно е да си "отворен" когато отбора ти бие наред ;)

,,припоците показаха малко срам и се изпокриха,,
Тук вариантите са два
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”