[center]

Прогнозата на JACKO: 2 : 1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
staria написа:Решаващ мач за титлата, хихи. Успех на жребия и в Европа. Най-вероятно ще се пазим за УЕФА, ако не изтеглим Тотнъм, така че сигурна единица. Само Локо.
miro_rz написа:staria написа:Решаващ мач за титлата, хихи. Успех на жребия и в Европа. Най-вероятно ще се пазим за УЕФА, ако не изтеглим Тотнъм, така че сигурна единица. Само Локо.
Успех в Европа!
За мен мача е твърд Х, ще заложа на 1:1!
staria написа:miro_rz написа:staria написа:Решаващ мач за титлата, хихи. Успех на жребия и в Европа. Най-вероятно ще се пазим за УЕФА, ако не изтеглим Тотнъм, така че сигурна единица. Само Локо.
Успех в Европа!
Много ни е къса пейката, за да се надяваме на равен. Ще е нещо подобно на мача от плейофите, дано не подобрите 6цата, която отнесохме. Жребия почва, да видим кой ще изтеглим.
miro_rz написа:staria написа:miro_rz написа:staria написа:Решаващ мач за титлата, хихи. Успех на жребия и в Европа. Най-вероятно ще се пазим за УЕФА, ако не изтеглим Тотнъм, така че сигурна единица. Само Локо.
Успех в Европа!
Много ни е къса пейката, за да се надяваме на равен. Ще е нещо подобно на мача от плейофите, дано не подобрите 6цата, която отнесохме. Жребия почва, да видим кой ще изтеглим.
Само ми е жал, че няма да има публика!
Успех срещу пилците!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта