Не съм очаквал "бум" след отпадане от ШЛ. По-скоро знаех, че ще ни е трудно.
Главите на играчите са размътени. Може би някои даже си мислят , дали ще постигнат това, за което са дошли в Лудогорец.
Но, вярвам че отбора ще нормализира настроението и ще започнат по-леките победи.
Не можеше да се покаже игра смо в едната половина на игрището, където имаше паркиран автобус. Имат само един удар във вратата на Лудогорец.
Първо да видим, какво ще ни предложи ЛЕ! Ще имаме ли пак малшанс с противника.
Играчите да си изчистят главите за тези 15 дни.
efbet Лига, 4 кръг, 29.08.2020, Етър - Лудогорец 0:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: efbet Лига, 4 кръг, 29.08.2020, Етър - Лудогорец
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Re: efbet Лига, 4 кръг, 29.08.2020, Етър - Лудогорец
rasputin_nk написа:0-2
Поздравления rasputin_nk, въпреки че ми отне възможноста да имам познат резултат!

krumeto написа:rasputin_nk написа:0-2
Може би за пръв път ще познаеш! Как така не зная.
Но, за да не сме на едно мнение с тебе, аз ще раздуя малко прогнозата. Рискувам да не позная, но иначе ще кажеш, че съм преписвач!
0 - 3
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
-
Re: efbet Лига, 4 кръг, 29.08.2020, Етър - Лудогорец 0:2
Рутинно взет мач от евробоеца на България. Оптималният вариант е влизане отново в групите на Лига Европа. Отборът е с доста нови играчи и има нужда от време за сработване. За групи на ШЛ е ясно, че трябва нещо повече... Но миналата година по това време отново слушахме за "края на Лудогорец", а последва 5-1 срещу ЦСКА Москва и 3-0 срещу Ференцварош в Унгария, така че малките злобни хейтърчета нека си църкат от панелките, в крайна сметка пак ще се скрият в мишите си дупки.