efbet Лига, 3 кръг, 22.08.2020, Черно море - Лудогорец 1:4
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: efbet Лига, 3 кръг, 22.08.2020, Черно море - Лудогорец
Най слабия ни футболист от няколко мача назад се казва Антон Недялков. Факт.
Re: efbet Лига, 3 кръг, 22.08.2020, Черно море - Лудогорец

miro_rz написа:Бихме ли!?
Охоу, ша сънуват розови сънища
Re: efbet Лига, 3 кръг, 22.08.2020, Черно море - Лудогорец 1:4
Дадохме урок на някои, да не се съмняват в качествата на нашите играчи и най-важно в качествата на Върба.
Имаше такива преди мача!
Имаше такива преди мача!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
- grozdanovdng78
- Контакти:
Това е първия мач в този сезон който играта на Лудогорец да ми хареса. В нападение нещата горе долу изглеждат добре, но в защита румънската двойка са на възраст и срещу софийските грандове и в евротурнирите физически няма са издържат, а и продължават да си изкарват лесно и глупаво картони. За мен трябва поне двама централни защитници да се вземат или да се види някой от юношите играещи на този пост да почва да се налага в първия отбор както стана и с Доминик Янков. Успех срещу Мидтиланд. На Върба трябва да се даде шанс поне до зимата за да сглоби отбор от новите играчи.
grozdanovdng78 написа:Това е първия мач в този сезон който играта на Лудогорец да ми хареса. В нападение нещата горе долу изглеждат добре, но в защита румънската двойка са на възраст и срещу софийските грандове и в евротурнирите физически няма са издържат, а и продължават да си изкарват лесно и глупаво картони. За мен трябва поне двама централни защитници да се вземат или да се види някой от юношите играещи на този пост да почва да се налага в първия отбор както стана и с Доминик Янков. Успех срещу Мидтиланд. На Върба трябва да се даде шанс поне до зимата за да сглоби отбор от новите играчи.
"Софийски грандове"?
Първо, някои не са софийски.
Второ, отдавна хвърлиха кърпата, играят със свободни агенти и някога са били "грандове"!

След месец/два ще видиш какво може Лудогоският гранд!

Това е новото начало на Лудогорец!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!