efbet Лига, 2 кръг, 14.08.2020, Лудогорец - Славия 3:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: efbet Лига, 2 кръг, 14.08.2020, Лудогорец - Славия

Мнениеот miro_rz » 14 авг 2020 23:16

peliforewer написа:
miro_rz написа:
peliforewer написа:
miro_rz написа:Обаче червените не пропускат наш мач!?

Аз почти не пропускам български мач,да си направя сепуко ли :) ,да не задълбавам че Славия имаше да връща за участието си в Европа.

Пу ако по-същото време бяха Барса-Мюнхен?

Няма как да са по същото време защото е забранено,уж си компетентен,а не знаеш.Ако евентуално се играеха по едно и също време единият щеше да върви по тв,а другият на компютъра,така че не ме мисли :) .

Това "Ако" за красота ли съм го сложил!?
Изображение

peliforewer
Контакти:

Re: efbet Лига, 2 кръг, 14.08.2020, Лудогорец - Славия

Мнениеот peliforewer » 14 авг 2020 23:31

miro_rz написа:
peliforewer написа:
miro_rz написа:
peliforewer написа:
miro_rz написа:Обаче червените не пропускат наш мач!?

Аз почти не пропускам български мач,да си направя сепуко ли :) ,да не задълбавам че Славия имаше да връща за участието си в Европа.

Пу ако по-същото време бяха Барса-Мюнхен?

Няма как да са по същото време защото е забранено,уж си компетентен,а не знаеш.Ако евентуално се играеха по едно и също време единият щеше да върви по тв,а другият на компютъра,така че не ме мисли :) .

Това "Ако" за красота ли съм го сложил!?

И аз съм добавил едно ако,лека нощ че диалогът много издребня,да не досаждаме на аудиторията.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “Лудогорец”