efbet Лига, 1 кръг, 08.08.2020, Ботев (Враца) - Лудогорец 3:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- grozdanovdng78
- Контакти:
Re: efbet Лига, 1 кръг, 08.08.2020, Ботев (Враца) - Лудогорец 3:1
За мен причините на последните две загуби са лошите счетения на обстоятелства, многото контузии в това число слагам и заразените от коронавируса, новите още не са във форма особено Текпетей (него го взеха за по-късните мачове, но като останахме без крила го пуснаха. Свиерчок е в много слаба форма. Закъсняла селекция и в последния мач не можаха да се пригодят за мач в дъжда за разлика от Ботев Враца. И като сложим че и в трите загуби имахме червен картон се получава лоши резултати. На треньора трябва да се даде шанс в борбата за евротурнирите.
Два сценария за мача с Ботев Враца:
1. Преди години падахте от Любимец и Хасково в първи кръг...Вероятно лоша моментна форма, едва ли е тото....
Сега от Враца. Може наистина да е лоша форма или някой лев за бюджета....КД нали ви каза, че клуба се самоиздържа вече и няма да има инвестициии. Ако новите са инвестиция?.....
2. Не искате Върба (футболистите) ? - три поредни загуби: Славия, Лок Пд, сега Ботев Враца
1. Преди години падахте от Любимец и Хасково в първи кръг...Вероятно лоша моментна форма, едва ли е тото....

2. Не искате Върба (футболистите) ? - три поредни загуби: Славия, Лок Пд, сега Ботев Враца
Способността на Домуса да намира мега некадърни неможещи чуждестранни треньори е похвална
. Това е, че винаги се усеща навреме и ги маха веднага
.

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Вие все едно за първи път гледате началото на футболният сезон у нас.
През последните сезони Лудогорец започват по един и същ начин.
Докато не минат 3-4 кръга извод за нито един отбор не може да се направи.
През последните сезони Лудогорец започват по един и същ начин.
Докато не минат 3-4 кръга извод за нито един отбор не може да се направи.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Чета ви мненията -от началото започвате с рутинна победа,1-0,2-0,3-4 и т.н..После почвате тото,закърпиха бюджета и ала бала.А истината е ,че мача се игра по всички правила,и победи по-добрия.Като казвате,че всяко начало е така,защо не залагахте?Коефициента беше 8.80 за 1-ца та чак до 10.00! Може да си изкарвате добри пари като сте познавачи на тотото.Ама само на приказки! Истината е,че сте слаби,а треньор чужденец не върви явно.Все едно Ботев игра срещу Кариана Ерден....
Не е тото, но калта на терена, болни от корона, контузени и т.н.
И преди да свикнат с терена останахме с 10.
Всичко ще си дойде на мястото.
Аз съм го писал в подписа си. Никой няма да ни спре. Нямат сили. Може би единствено ще изпуснем ШЛ, докато паснат новите.
Честито на Враца!
И преди да свикнат с терена останахме с 10.
Всичко ще си дойде на мястото.
Аз съм го писал в подписа си. Никой няма да ни спре. Нямат сили. Може би единствено ще изпуснем ШЛ, докато паснат новите.
Честито на Враца!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!