bubka написа:krumeto написа:grozdanovdng78 написа:Ще се намери ли треньор в Лудогорец, да ги накарат да играят на 100 % срещу ЦСКА и вече да вкарат гол и да спечелят. От близо две години не можем да вкараме гол на тях.
Не беше необходимо да се изхвърлят.
Победихме ги с 50% от възможностите си, но съдиите бяха добре подковани.
Вкарахме не един, а два гола, че не са признали единия, си е за тяхна сметка. В ЛЕ всичко ще си дойде на мястото.
Скриха, че са еднокараки, но като се изправят веднага ще проличи.
Не знаят, че като си крият недъзите, няма да оздравеят.
Феновете и те са същите, като собствениците. Мнението ми във форума на ТИРЕТО беше изтрито и получих "бан". Защо съм бил писал, че отмениха чист гол. След това, се опитва да компенсира.
Алооууу, Попов, отменен гол не се компенсира с нищо. Предай го на твоя помощник, да знае какво л..но е!
ДА, ОТМЕНИХА ЧИСТ ГОЛ НА ЛУДОГОРЕЦ!
Круме, мненията ти във форума на ЦСКА са почти на 100% тролски, иронични, подигравателни, прикрито агресивни. Истинско чудо е, че не са ти наложили перманентен бан. Във форума на Левски например банват за съвсем нормални и конструктивни мнения, ако са изказани от привърженици на ЦСКА. Затова и беше създадена после темата "Без Цензура". Доколкото бях прочел преди време си човек на възраст - може би 40-50 години (може и да греша, извинявам се, ако е така). Стилът ти на писане във форума на ЦСКА е на 17-18 годишен девствен , пъпчив и комплексиран хлапак.
Иначе, голът беше редовен и беше неправилно отменен.
Аз пиша и във форума на Левски! Не помня да съм получил бан.
Да, пускам малко шеги, пиша за грешките на отбора и съдиите в полза на отбора ви. Но това не се харесва на вашите "шефове" във форума. Мислят, че е агитация. Към кого бе? Защо не понасяте критиките към отбора, надрусаните фенове и подкованите съдии?
Познал си ми възрастта.

И малко да разширя, алкохол не вкусвам и 10 грама, камо ли наркоман да съм.
Връщам се пак на този мач, заради съдиите, не заради твоето писание.
Кой определи да свири Попов този мач? Късия, може би.
Кой не знае, че червата на Попов са червени? Но, на този страничен явно са кърваво червени.
Свършиха си работата, започнаха да имитират помощ на Лудогорец!
Стига, номерата са познати.